MSI RX 6600 XT alınır mı?

Bütçe
7000-8000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız MSI modeli piyasadaki en iyi 6600 XT. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok tabii ki. Diğer arkadaşların dediği gibi 6700/6700 XT gibi üst kartlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız MSI modeli piyasadaki en iyi 6600 XT. Ama aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok tabii ki. Diğer arkadaşların dediği gibi 6700/6700 XT gibi üst kartlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Bilgilendirme için çok teşekkürlerr

Ya marka takıntım yok aslında telefon hariç tabi ki, ama bilgisayar parçalarına çok hakim değilim atılan yorumlarda Sapphire ve XFX ekran kartı söz konusu markaları hiç bilmiyorum iki gün sonra sıkıntı çıkarırlar mı diye ister istemez düşünüyor insan
İkiside uzun süredir amd kartlar üretiyor ve kaliteli markalar kendim de sapphire rx 590 kullanıyorum çok da memnunum ekran kartı konusunda markaya çok takılmayın fiyata bakın sonuçta gpu aynı oluyor sadece kronik sorunlu bir model almayın bunu da modeli internette aratarak bulabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı