Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ekran kartım FurMark testinde çalışıyor fakat oyunda devreye girmiyor. Oyunda 55 dereceleri görünce FPS düşüyor. Bunun bir ayarı var mı yardımcı olabilir misiniz?
Oyun içinde ekran kartını kullandığınızdan eminmisiniz ? İmzanızdaki sistem ise APU işlemci kullanıyorsunuz. Ekran kartının kullanım yüzdeleri kaç gözüküyor hikayeli oyunlarda ?
Oyun içinde ekran kartını kullandığınızdan eminmisiniz ? İmzanızdaki sistem ise APU işlemci kullanıyorsunuz. Ekran kartının kullanım yüzdeleri kaç gözüküyor hikayeli oyunlarda ?
Hocam büyük ihtimal oyunlarda 6700xt aktif olmuyor, herhangi bir hikayeli oyun içerisinde Afterburner ile sonuçlara bakın ekran kartı güç kullanımı nedir diye, resim atabilirsiniz.
MSI Afterburner ile RivaTuner kurulumunu yaptım. İlgili videoları izledim programları tanımak için. Sadece benchmark sonucunu nasıl alabilirim onu bahsederseniz işlemi tamamlıyayım hocam.
MSI Afterburner ile RivaTuner kurulumunu yaptım. İlgili videoları izledim programları tanımak için. Sadece benchmark sonucunu nasıl alabilirim onu bahsederseniz işlemi tamamlıyayım hocam.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC