MSI RX460 4GB vs MSI GTX750Ti

Bencede hala 750ti kötü bir kart değil.
Haklısınız. GTX 750 Tİ iyi performans veriyor. Bir de böyle düşünün. GTX 750 Tİ almak yerine aynı fiyata daha güncel ve daha performanslı almak daha iyi olmaz mı ? Kesinlikle RX 460 alınmalı. RX 460, GTX 950' yi bile geçiyor DX12' de. DX11' de ise yakın performans veriyorlar. GTX 950 şuan Vatan' da 680 TL. RX 460, 500 TL. F/P olarak yine RX 460 önde. Emin olun RX 460 ile pişman olmayacaksınız.

Haklısınız. GTX 750 Tİ iyi performans veriyor. Bir de böyle düşünün. GTX 750 Tİ almak yerine aynı fiyata daha güncel ve daha performanslı almak daha iyi olmaz mı ? Kesinlikle RX 460 alınmalı. RX 460, GTX 950' yi bile geçiyor DX12' de. DX11 ' de ise yakın performans veriyorlar. GTX 950 şuan Vatan' da 680 TL. RX 460, 500 TL. F/P olarak yine RX 460 önde. Emin olun RX 460 ile pişman olmayacaksınız.
Aynen. :):)

750 Tİ kötü kart değil ama bu alınması için bir neden değil maalesef.
Haklısınız. GTX 750 Tİ iyi performans veriyor. Bir de böyle düşünün. GTX 750 Tİ almak yerine aynı fiyata daha güncel ve daha performanslı almak daha iyi olmaz mı ? Kesinlikle RX 460 alınmalı. RX 460, GTX 950' yi bile geçiyor DX12' de. DX11' de ise yakın performans veriyorlar. GTX 950 şuan Vatan' da 680 TL. RX 460, 500 TL. F/P olarak yine RX 460 önde. Emin olun RX 460 ile pişman olmayacaksınız.

Önüne gelen sallıyor arkadaş. COD Infinite Warfare'i medium ayarlarda 1080p +40 FPS oynayabiliyorum.
Biraz rasyonel olun ve gerekiyor ise rasyonel bir perspektif ile eleştiride bulunun. Herkesin aldığı veya alacağı ekran kartı ile oyun oynamak için kafasında oluşturduğu hedefler ve tatminkarlık farklıdır. Kimi grafiğe önem verir kimi oyun 720p de olsa yeter ki akıcı olsun gerisi önemli değil der.
Ayrıca başkaları hakkında bilip bilmeden ön yargılı bir tutum içerisinde olup yorum yapmak etik değil ve son derece seviyesizce bir davranış.
Herhangi bir konuda eleştiri yapmak onu kötülemek değildir illa ki. Ben kendi düşüncemi ortaya koydum. Katılırsın katılmazsın eyvallah. Bir fikrin varsa sende koyarsın fikrini ortaya ama başkaları hakkında ön yargı ile konuşmamak kaydı ile mümkünse.
Gerekirse saygı çerçevesi içerisinde haddini hududunu bilerek tartışmaya davet ediyorum sizi.

Bencede hala 750ti kötü bir kart değil.
Ben kötü demedim. Günümüz için artık zayıf olduğundan bahsettim. Demek istediğimi doğru bir biçimde bile değerlendirmekten acizsiniz kusura bakmayın. GTX 750ti kullandığınız için anlaşılan olayı subjektif bir perspektifte değerlendiriyorsunuz , objektif olamıyorsunuz.Teknoloji hızla gelişiyor ve değişiyor herkesin bildiği gibi. Kart piyasaya sunulduğu zamanlarda fiyat performans ürünü idi.Lakin günümüz için aynı şekilde bahsetmek mümkün değil. Zira yerini benzer fiyattan ve mimari olarak daha güncel ve daha güçlü kartlar aldı bile çoktan. Kabullenemesenizde gerçek bu.

Son düzenleme:
Gtx 750ti pişmanlık olmaz. İ5 3470, i5 6400, x4 860k gibi sistemler üzerinde kullandım. Gayet verimli bir kart. Ama arkadaşların dediği gibi 350-400 TL üzerinde para verilmez artık o karta. RX 460 almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı