MSI RX460 Alınır Mı?

Kalite mükemmel ve kartın performansı iyi. Başka oyunları test ettiniz mi ?

Mesela CS GO ve LOL' de kaç FPS veriyor ?
Yazdığın oyunlar yok bende. Paladins de full ayarlar 1080 de 100-150 fps arası alıyorum. CS ve böyle silahlı oyunlarda işlemcin ne kadar iyi ise kart o kadar performans sağlar. paladins de ekran kartı kendini %30-40 anca kullanıyor :) sıcaklık 40 larda flan gezıyor. işlemci iyi olursa tahminimce 200 hatta 300 lere bile çıkabilir.

Sonuç olarak kartın tek fanlı olması; performans ve ısınma sorunu yaratmıyor.
Oyunda %99 kullanımda 1810 mhz çekirdek hızına ulaşıyor. proğram öyle gösteriyor yani. fabrika ayarlarına ellemedim. % 35 fan ayarı maximum 63 derece. Gürültü yok. Gürültü duyabilmek için kasaya kulak vermek lazım. benim kasa ile mesafem 1 metre. Daha uzak olanlarda hiç ses olmaz. asus un çift fanlı modelini incelemişti Recep Baltaş orada sıcaklık 75 lere dayanıyordu. MSİ tek fanla çok iyi iş başarmış.

Oyunda %99 kullanımda 1810 mhz çekirdek hızına ulaşıyor. proğram öyle gösteriyor yani. fabrika ayarlarına ellemedim. % 35 fan ayarı maximum 63 derece. Gürültü yok. Gürültü duyabilmek için kasaya kulak vermek lazım. benim kasa ile mesafem 1 metre. Daha uzak olanlarda hiç ses olmaz. asus un çift fanlı modelini incelemişti Recep Baltaş orada sıcaklık 75 lere dayanıyordu. MSİ tek fanla çok iyi iş başarmış.
Sıcaklıktan yana bir sıkıntı yok zaten. Ama tek fanlı olduğu için performansın çift fanlı modele göre daha düşük olduğunu düşünmüştüm.

2 gün önce inventus'ta yokken şimdi en ucuz inventus'ta. Şu yeni çıkan ekran kartlarının linkleri için gerçekten her gün güncel bir konu açmak gerek :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı