MSI RX460 Alınır Mı?

Feariell

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim A10 7890k işemcim var ve bir ekran kartı almaya karar verdim. Ekran kartı olarak RX 460 almaya karar verdim. Normalde ASUS alacaktım ama Msı 4Gb VRAM olduğu için gözüme çarptı. Sizce ASUS'un 2 GB 'lık modelinimi yoksa Msı 4 GB'lık modelini mi almalıyım? Maximum 550 TL bütçem var, bu fiyata daha iyi bir ekran kartı var ise lütfen onuda tavsiye ediniz :D İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ekran kartı 2 GB'ın üstüne pek çıkacak bir ekran kartı değil fakat fazla VRAM göz çıkarmaz, bence MSI modelini alın. Fiyatı da daha uygun. Asus çift fanlı fakat tek fanlı olması da sorun olmaz, zaten üreticiler ısınma yapmayacak şekilde piyasaya sunuyorlar.
Ben bir buçuk ay önce Sapphire'in 2GB modelini 450₺ ye almıştım, MSI olanı sonradan farkettim. Aldığım dönemde görmüş olsaydım 50 60 lira daha verip onu alırdım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Benim A10 7890k işemcim var ve bir ekran kartı almaya karar verdim. Ekran kartı olarak RX 460 almaya karar verdim. Normalde ASUS alacaktım ama Msı 4Gb VRAM olduğu için gözüme çarptı. Sizce ASUS'un 2 GB 'lık modelinimi yoksa Msı 4 GB'lık modelini mi almalıyım? Maximum 550 TL bütçem var, bu fiyata daha iyi bir ekran kartı var ise lütfen onuda tavsiye ediniz :D İyi günler.
MSI olan kartı alın.

Tek fan kart ağır oyunlarda ısıyı düşürmek için fanı hızlandıracak % 45-50 li seviyelerde çalışacak.Buda gürültünün artması demek. Oyun oynarken fazla ses rahatsız edici olacak. hafif oyunlarda pek hissetmezsin. Almışken daha performanslı gtx 1050 modelini al.
Gigabyte GV-N1050OC-2GD GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128Bit 16x | sanalmarketim Bunu al hafta sonu stoklara geliceğini öğrendim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı