MSI RX580 ARMOR OC 8GB Undervolt

@Tolga Samet 1056mV ile hiç bir sıkıntı yaşamadım, ama sıcaklıklar çok tatmin etmedi, 74 dereceyi gördüm. Grand Theft Auto 5 iniyor şu anda, birde onla test yapacağım. Oyunda sıkıntı olabileceğini düşündüm.

@Tolga Samet 1056mV ile hiç bir sıkıntı yaşamadım, ama sıcaklıklar çok tatmin etmedi, 74 dereceyi gördüm. Grand Theft Auto 5 iniyor şu anda, birde onla test yapacağım. Oyunda sıkıntı olabileceğini düşündüm.
Son durumun nedir ben de de aynı kart var eğer sorunsuz kullanıyorsan ayarlarını atar mısın?

@batuhandivrik Son durumum 1050mV bir sıkıntı olursa 1056mV yapacağım. Ama voltajımız aynı olmayabilir. İzlediğim videolarda 1030mV ile kapatan bile var. O yüzden 1050mV den başla. Test yap belki daha stabil yakalarsın.

Dostum 1366 olan değer var ya. Onu 1400'e çek. Altında yazan 1150 yi de 1050 dene. (En sağdakini.) Eğer sorun olmazsa, 20 daha azalt. Bir sorun olmazsa öyle bırak. 1000'in altına inmeni önermem. Güç ayarlama kısmını etkin yapıp, güç limitini fulle. Yeterlidir.
yanındakı frekans durumlarını ellemiyecek miyiz yani sadece durum max mu olucak
@alperkrt17 ağır oyunlarda test etseniz daha iyi, OCCT sınır dışı değerlerde test ediyor. Kart stabil olduğu halde ağır yük altında stabilitesini kaybedebilecek durumlar yaşayabilir. Hata verirse 12 veya 25 arttırın, 1075MV gibi.

Hocam FurMark ile denedim ancak resimdeki gibi voltajı 1334 Volt gösteriyor neden ayarları 1050'ye çekmiştim?
furmark.PNG
soft.PNG

Son düzenleme:
@alperkrt17 Benim mesajımdan sonra mesaj atarsanız bildirim gelir, ardından düzenlerseniz gelmez. Yani mesajı gördükten sonra test edin, sonucu mesajlayın.

Hocam cevaplar mısınız bilmem ama genede sorayım, MHz değerinden fedakarlık etmek ne kadar doğrudur? Ben Afterburner üzerinden normalde 1360MHz olan değeri 1300E düşürüp voltaj değerini de -137 olarak ayarladım ve denediğim çokça ayarda 5 dk içerisinde crash yerken bu ayarlarda sorun olmadı sizce doğru mudur?

Hocam cevaplar mısınız bilmem ama genede sorayım, MHz değerinden fedakarlık etmek ne kadar doğrudur? Ben Afterburner üzerinden normalde 1360MHz olan değeri 1300E düşürüp voltaj değerini de -137 olarak ayarladım ve denediğim çokça ayarda 5 dk içerisinde crash yerken bu ayarlarda sorun olmadı sizce doğru mudur?
Performanstaki düşüşü kontrol edin. Değerler 5 fpsten fazla ise eski haline getirin voltajı arttırın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı