MSI RX580 fazla ısınıyor

AhmetEfee

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
229
Çözümler
1
2 yıl olacak aldığımdan bu yana. 2 yıldır cefasını sürüyorum bu kartın. Onlarca konu açtım, hiçbirinde düzgünce yanıt alamadım. Control oyununda 80 dereceyi gördüm. Ne yapmam gerekiyor? Bi' aralar da R6 oyununda 86 dereceyi görmüştüm. İyi günler. Kasa Xigmatek Astro.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O model kronik olarak ısınan bir model. Afterburner üzerinden fanların sürekli %100'de dönmesini sağlayın ya da undervolt yapın. Benim diğer sistemimde de birebir aynı kart mevcut, boştayken 30 derecede geziyor ama çalışmaya başladığı anda 80'leri geçiyor. Maalesef bir çözümü yok bunun dışında.
 
MSI Afterburner'dan bi' aralar ''Core Voltage''yi azaltmıştım. Sonra bir şey olup silip tekrar yükledim. Ayarların sıfırlandığını şimdi gördüm. Bi' azaltalım bakalım n'olacak? Denemekten zarar gelmez. :D
Core Voltage'yi azalttım. 10 dakika oynamamda, en fazla 77 dereceyi gördüm. Yapmasaydım belki aynı yerde, 85-90 dereceyi görmüştüm. Aynı yerleri gittim 10 derece düşüş var. Çok bahtiyar oldum. Teşekkür ederim bu konuyla ilgilenip, yazdığınız için. İyi günler. :)
 
Son düzenleme:
@RythoN her ikisinden de memnunum ancak fiyatları artmış.

Fiyat olarak çok sıkıntı değil benim için sadece 2000 TL altı Lenovo monitör bulmam gerekiyor, en iyisi bu gibi geldi bana. Aslında 24 inç bir monitör olsa daha iyi olurdu fakat güzel bir şey bulamadım. Mouse olarak G305 düşünüyorum G304 onun Asya versiyonuydu sanırsam ikisi arasında bir fark yoktu galiba.
 

Geri
Yukarı