Çipset bir süre sonra yanar mı bu işlemci ile sizce?Başta öyle tasarlanmamıştı sonradan böyle bir karar alındı.
Şu an chipseti dibine kadar kullanıyorlar o yüzden OC konusunda biraz tereddüt ediyorum.
Çipset bir süre sonra yanar mı bu işlemci ile sizce?Başta öyle tasarlanmamıştı sonradan böyle bir karar alındı.
Şu an chipseti dibine kadar kullanıyorlar o yüzden OC konusunda biraz tereddüt ediyorum.
Çipset bir süre sonra yanar mı bu işlemci ile sizce?
@cilgincocuk34 @Erdemli Erdem bir şey olmaz. Bu zamana kadar ne işlemciler geldi OC yapılamaz diyeOC tutkunları ne yapar eder bir yolunu bulur ve OC'unu yapar. Daha sonra da AMD/Intel bunu fark eder ve anakart üreticilerine "istediğinizi yapın" diye izin verir ve köşesine çekilir.
AMD/Intel bunu fark eder ve anakart üreticilerine "istediğinizi yapın" diye izin verir ve köşesine çekilir.
Çipsetleri zorladığı için değil, oyun işlemcisi ismiyle çılardıkları için OC desteği sunmadılar.O OC tutkunları zaten her türlü OC'sini yapar zaten.
Ben stabilite konusunda tereddüt ediyorum zaten.
Yoksa banane isteyen istediğine OC'sini yapsın.
AMD Intel zaten anakart üreticileriyle son derece yakın görüşüyor.
Ekstradan yapılacak OC eklentisi gibi olaylarda aynı şekilde Intel AMD'ye sorularak yapılıyor.
Normalde AMD OC konusunda serbest bırakan bir firma.
Ama chipsetleri zorladığı için OC desteğini 5800x3D de kaldırdı.
Anakart sorumluluğu üstlendiği için izin veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.