Msi S430X Restore Çalışmalarım

Merhabalar elime 2 gün önce msi megabook s430x geçti ama adaptörünü pazartesi alacağım için sadece şimdilik temizliğine başlayacağım pc 5-6 senedir yatıyormuş onarımı bana nasip oldu. Yakında resimleri eklerim ekrana görüntü gelmiyormuş galiba bu rehberde uzun bir restorasyon çalışması göreceksiniz.

Kolay gelsin dostum son halini görmek isterim.

Çok teşekkür ederim bilgisayarı parçaladım ve 256 mb ram beklerken transced 1 gb ddr2 ram gördüm sürpriz oldu. Toshiba hdd vs. Nvidia go 6100 üretim hatalı olduğu için lehim toplarını yeniden düzenlemem gerekiyor ısıdan dolayı teması bırakmış. Fön makinesi veya yalıtım yöntemiyle görüntü sorununu hallederim. Temizlik bitti resimleri ekliyorum. Cpu fan bakır boruları için özel bir sıvı almam gerekebilir bu arada 15 yaşındayım yani 8-9 senelik bir tecrübe ile restore etmeye çalışıyorum wifi kartının antenlerini değiştirdim vs.

Bende adam olmaz diz üstü vardı restore ettim fakat ekran kartı yanınca yalan oldu ibm g40 rahmetli

1-) Temizlik Aşaması:

Elektrik bantı ile kapatılacak ama çok sağlam ve ısıya göre şekil alan bant kullandım.

Çok sağlam oldu.

Klavye ve lcd ekran temizliği.
Temizlik bitti arkadaşlar.

Bende adam olmaz diz üstü vardı restore ettim fakat ekran kartı yanınca yalan oldu ibm g40 rahmetli
Aslında kalıplama yöntemi ile tekrar çalışabilirdi fırınlama yöntemine pek benzemez ama sayılır.

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…