MSI Servis Cevap Vermiyor

• Konuyu başlatan CC76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 603

CC76

Kilopat
Merhabalar, yaklaşık 3-4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan MSI RX480 8GB satın aldım. Malesef kartta coil whine sorunu vardı. Kartı bu 3-4 ay içerisinde 2 defa servise yolladım. Fakat kart bana "Herhangi bi sorun bulunamadı" diye geri geldi. Ben kartı Vatan Bilgisayar'dan "Oyunlarda coil whine sorunu yaşıyorum" diye yollarken servisin verdiği sonuç kağıdında "Müşteri Sorun Bildirmedi" yazıyor. Yaklaşık 5-10 gün öncede MSI Türkiye Facebook adresine mesaj attığımda bana sorunu ses olarak kaydedip, verdikleri mail adresine yollamamı istediler. Bende yolladım. Daha sonra kartı nereden servise verdiğimi ve servisin yolladığı kağıdın resimlerini istediler. Hepsini yolladım ve yaklaşık 1 haftadır bana cevap vermiyorlar. Ne mail olarak ne de Facebook üzerinden mesajlarıma cevap veriliyor. Kartın sorunlu olduğu ortaya çıkığından beni cevap verilmiyor bana. Ne yapsam onuda bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı