MSI ServisPoint'e nasıl ulaşılır?

thecrowly34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba MSI marka X570'a-PRO 4400 MHz'e anakarta sahibim. Bilgisayarım yük altında restart atıyor sorunun anakarttan olduğunu düşünüyorum. MSI'a, Servis Point bakıyormuş. Kendilerine ürünü göndermek için hiçbir şekilde ulaşamadım arkadaşlar. Mail atıyorum cevap yok, arıyorum ulaşılmıyor. Nasıl ürünü göndereceğim fikri olan var mı? MSI marka ürünlerden soğudum şu an.

ServisPoint'in müşteri hizmetleri fena değildir aslında en son taşınıyorlarda, taşınma Covid'den dolayı yarıda kaldıysa hizmet vermeyebilirler ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Nerede oturuyorsunuz?

ServisPoint'in müşteri hizmetleri fena değildir aslında en son taşınıyorlarda, taşınma Covid'den dolayı yarıda kaldıysa hizmet vermeyebilirler ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Nerede oturuyorsunuz?
İstanbulda oturuyorum hocam. 1 saattir ulaşamıyorum kendilerine dün gece mail attım onada dönüş yok.

XMP açık mı bu arada?
veya CBP ya da overclock var mı?
XMP açık kapalı fark etmiyo her şartta restart atıyor hocam, CBP kapalı açık test edildi yine sonuç aynı. işlemciyide servise gönderdim bana anakart gibi geliyor sorun ama bilmiyorum bakacağız. Overlock yapmadım.
XMP açık mı bu arada?
veya CBP ya da overclock var mı?
İşlemci değişim veya iade süreçine girmiş demekki sıkıntı işlemcideymiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı