ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 8 Aralık 2019 #11 berkingbad dedi: Hepsiburada yorumları onaylamıyor. Genişletmek için tıkla... Profilinizde yorumlar kısmında görebilirsiniz. Henüz onay bekliyordur.
berkingbad dedi: Hepsiburada yorumları onaylamıyor. Genişletmek için tıkla... Profilinizde yorumlar kısmında görebilirsiniz. Henüz onay bekliyordur.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 8 Aralık 2019 #12 Oktay Topraklı dedi: O zaman yorum görünmeyince kampanyadan faydalanamıyoruz değil mi? Neden onaylamıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Görünmesi gerekiyormuş evet.
Oktay Topraklı dedi: O zaman yorum görünmeyince kampanyadan faydalanamıyoruz değil mi? Neden onaylamıyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Görünmesi gerekiyormuş evet.
O Oktay Topraklı Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #13 berkingbad dedi: Görünmesi gerekiyormuş evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hâlâ yorumumu onaylamadılar bir haftaya yakın oldu yıl sonunda bu kampanya bitiyorsa biraz sorun olacak bu iş. :/
berkingbad dedi: Görünmesi gerekiyormuş evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hâlâ yorumumu onaylamadılar bir haftaya yakın oldu yıl sonunda bu kampanya bitiyorsa biraz sorun olacak bu iş. :/
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 18 Aralık 2019 #14 Yıl sonunda bitmiyor. Endişe etmeyin.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 20 Aralık 2019 #15 Oktay Topraklı dedi: Hocam hâlâ yorumumu onaylamadılar bir haftaya yakın oldu yıl sonunda bu kampanya bitiyorsa biraz sorun olacak bu iş. :/ Genişletmek için tıkla... hepsiburada ile konuşmuştum 1 hafta sonunda onaylanıyor demişlerdi. Öyle de oldu. Kodlarım 2 gün önce geldi. Darısı başınıza
Oktay Topraklı dedi: Hocam hâlâ yorumumu onaylamadılar bir haftaya yakın oldu yıl sonunda bu kampanya bitiyorsa biraz sorun olacak bu iş. :/ Genişletmek için tıkla... hepsiburada ile konuşmuştum 1 hafta sonunda onaylanıyor demişlerdi. Öyle de oldu. Kodlarım 2 gün önce geldi. Darısı başınıza
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 20 Aralık 2019 #16 Ben Vatan'ın sitesinde yazdım, 3 güne onayladılar. Sonra da gelsin 25$.