MSI Shout Out kampanyasından yararlanamamak!

EvieFrye

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Azerbaycan,Bakü
Daha fazla  
Bu nasıl iş arkadaş! RTX 2060 Gaming Z ekran kartına sahibi. MSİ Shout Out kampanyasında yazdığına göre MSİ ürünü alırsam 20 ila 25$ Steam cüzdan kodu veriyor. Ben de ürünü kayd ettirdim ve incelememi göndereyim dedim. Bide baktım bu da ne?
Beni saçma - sapan intel dizüstü bilgisayar kampanyası karşılıyor ekranda @gedik
Sanırım yetkili sizsiniz lütfen yardım edin. MSİ gibi markanın bu türlü şeyler yapması hiç hoş değil!

Ürünü nereden aldınız tam olarak? Ben de katılacaktım ama anlaşmalı yerlerden alışverişde oluyor.

Bu Türkiye için anlaşmalı yerler. Location'u USA yapınca siteden, Newegg o yerde var

Sen çözememişsin meseleyi, Shotout o değil.

Shotout sekmesine gir, aşağıda siteler var Hepsiburada vs. Oraya ürün hakkında olumlu yorum yapmanı istiyorlar. Yorumunu yaptıktan sonra yine aynı sekmeden inceleme için kayıt gönderiyorsun, inceledikleri zaman onaylanırsa veriyorlar 25 dolarını.
.
Ek olarak o sitedelerden herhangi birine yorum yapabilirsin, illa ordan alma şartın yok. Ama site altında Ekran Kartı ibaresi olacak sadece oralara yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…