MSI Shout Out kampanyasından yararlanamamak!

Sen çözememişsin meseleyi, Shotout o değil.

Shotout sekmesine gir, aşağıda siteler var Hepsiburada vs. Oraya ürün hakkında olumlu yorum yapmanı istiyorlar. Yorumunu yaptıktan sonra yine aynı sekmeden inceleme için kayıt gönderiyorsun, inceledikleri zaman onaylanırsa veriyorlar 25 dolarını.
Yorum yapmışım zaten. MSİ Review Team'de bana şöyle bi mesaj yazmıştı :
Screenshot_20191011-170327_Chrome.jpg

İşte. Şimdi ne yapmam gerek?

Teşekkür etmiş. Bekle bakalım. Bir sürü numara istiyor ürünü kaydetmek için ben de yapayım dedim. Onun için tutup ekran kartını mı sökeceğim şimdi? :)
Kutusunda var hepsi, sen de ürün kaydını yap Hepsiburada'da ekran kartının altına yorum at , yorum kaydını da yap 24 saat içinde mailine gelir. Aralıkta RDR2 çıkıyor steame, lazım olur 😁

Önce bu şekilde submit my reviews dedikten sonra, 2. Resimdeki oluyor.
Desktop Screenshot 2019.10.11 - 17.22.20.92_LI.jpg

Desktop Screenshot 2019.10.11 - 17.22.44.83.png

@PhemiusTR senle hep temas halinde olalım belki yardım ederiz bir-birimize😀
Sosyal medya ve ya steam hesabın var mı?

Hayır Newegg'den aldım.
Yeşil işaretlediğim yerde aldığın sitenin altında ekran kartı yazması lazım,

Mavi işaretlediğim yerde ürünün çıkacak kenarında kırmızı tuş var ona basıp yorum bilgilerini giriyorsun, yorum başlığını yorumda ne yazdığını yazıyorsun, ürün seri no'sunu yazıp bekliyorsun :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-10-11-16-24-50-074_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-10-11-16-24-50-074_com.android.chrome.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 86
Kutusunda var hepsi, sen de ürün kaydını yap Hepsiburada'da ekran kartının altına yorum at , yorum kaydını da yap 24 saat içinde mailine gelir. Aralıkta RDR2 çıkıyor steame, lazım olur 😁
Hacı yalnız ben MSI ürün kaydı sitesindeki yönlendirmeleri baktım. Fotoğraf koymuşlar, hani numaralar nerede yazıyor göstermek maksatlı. Bazı numaralar kartın arka plakasında felan ondan dedim. 150 GB hiçbir oyuna vermem ya :D

Yeşil işaretlediğim yerde aldığın sitenin altında ekran kartı yazması lazım,

Mavi işaretlediğim yerde ürünün çıkacak kenarında kırmızı tuş var ona basıp yorum bilgilerini giriyorsun, yorum başlığını yorumda ne yazdığını yazıyorsun, ürün seri no'sunu yazıp bekliyorsun :)
Hocam sen aldın mı kodu? Ben de anlaşmalı olmayan bir yerden aldım. QP Bilişim ;)
Önce bu şekilde submit my reviews dedikten sonra, 2. Resimdeki oluyor.
Eki Görüntüle 446967
Eki Görüntüle 446968
@PhemiusTR senle hep temas halinde olalım belki yardım ederiz bir-birimize😀
Sosyal medya ve ya steam hesabın var mı?
Ben bu akşam seni bulurum. Steam üzerinden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı