MSI Shout Out kampanyasından yararlanamamak!

Her ülkede olmayabilir kampanya, Türkiye olarak ayarlayıp kaydet ürününü diyeceğim fakat ürün garantisini riske sokabilir
Acaba ülkeyi USA olarak değiştirsemmi? Zaten ekran kartını aracı kargo firması ile aldım. Oranın adresi telefon numarası ve. saire. O kargo şirketinde kendime hesap açtım ve öyle aldım.

Acaba ülkeyi USA olarak değiştirsemmi? Zaten ekran kartını aracı kargo firması ile aldım. Oranın adresi telefon numarası ve. saire. O kargo şirketinde kendime hesap açtım ve öyle aldım.
Değiştirip deneyebilirsin, shotout diye sekme gelmesi lazım gelirse problem yok alırsın.

Olmuyo hocam olmuyo Şu lanet resim oluyor hep:
Hocammmmm
Geldi, geldi, geldiii! Çok çutluyum ya. Kusura bakmayın çok sevincliym o yüzden böyle yazıyorum

Son düzenleme:
Hocam sizi de yoruyorum ama kusura bakmayın. Şimdi Your Product yazan yerde ürünüm yok. Neden?

Ben senin kartını görebiliyorum burada, sen görebiliyor musun?
Hangi ülkeyi seçtin de Shotout bölümü açıldı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-10-11-19-16-22-471_com.android.chrome.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 56
USA için bu kartın satın alımında geçerli olmayabilir, Türkiye olarak ayarlayıp kartını listede görebiliyor musun bak bakalım. Eğer görebilirsen hepsiburada.com 'a yorum yapıp onun incelemesini gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…