MSI sırt çantası alınır mı?

Monster sırt çantası gerçekten çok güzel hocam, daha ucuz.

Ya bende msi olduğu için msi çanta istiyorum da msi 'ın hangi çantasını tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bende msi olduğu için msi sırt çantası istiyorum da bildiğiniz kaliteli bir msi sırt çantası önerebilir misiniz?

Ya bende msi olduğu için msi çanta istiyorum da msi 'ın hangi çantasını tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bende msi olduğu için msi sırt çantası istiyorum da bildiğiniz kaliteli bir msi sırt çantası önerebilir misiniz?
Hocam uyumlu olsun diye düşünüyorsunuz anlıyorum ama öyle kaba bir logosu yok. Aldığınızda fiyat performans ürün olduğunu göreceksiniz.

Aralarında en fazla uzun süre kullanabileceğin modeli G34-N1XX009-SI9-17TR budur. Diğerlerini önermem kendim bizzat kullandım. Bir süre sonra katlanıyorlar. İki çanta da mevcut istersen görsellerini atarım. Kullanmıyorum duruyorlar kenarda.

Hepsiburadada daha ucuz hocam. Peki memnun musunuz ne zamana kadar kullandınız?
Örnek olması amacıyla oradan attım. İstediğiniz yerden alabilirsiniz. 3 Farklı modeli var 17.3" için MSI'ın ikisini kullandım. Size attığımı kullanmadım ancak en son çıkanı size attığım.

Diğer ikisinde bir süre kullanımdan sonra çanta da kırışma buruşma oluyor. Kendim bizzat deneyimledim. Özellikle ilk serisi olan modelde. Birisi kalbini kırmış küstürmüş gibi bakıyor size :D Daha önce de dediğim gibi ağır MSI hayranı ve ürünleri kullanan biri olarak çantalarını önermiyorum.

Hocam MSI diyorsun da piyasada MSI'ın düzgün çantasını ben daha görmedim gören varsa yazsın çanta iki gün sonra elinizde kaldıktan sonra ne anlamı var.

Haklılık payınız var aslında çünkü yorumlara baktığımda çoğu msi çantasının fermuarları kopuyormuş hemde kronik bir sorunmuş.
Örnek olması amacıyla oradan attım. İstediğiniz yerden alabilirsiniz. 3 Farklı modeli var 17.3" için MSI'ın ikisini kullandım. Size attığımı kullanmadım ancak en son çıkanı size attığım.

Diğer ikisinde bir süre kullanımdan sonra çanta da kırışma buruşma oluyor. Kendim bizzat deneyimledim. Özellikle ilk serisi olan modelde. Birisi kalbini kırmış küstürmüş gibi bakıyor size :D Daha önce de dediğim gibi ağır MSI hayranı ve ürünleri kullanan biri olarak çantalarını önermiyorum.

O zaman biraz daha araştırayım da hocam kullanıcı yorumlarına falan bir bakayım zaten büyük indirim günleri geliyor eğer içime sinerse alırım. Teşekkürler 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı