Elektronik MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL

Merhabalar, cihazın belkide en can sıkan sorunu ekrandaki Flicker titreme sorunu. Geçici bir çözümünü intel forumunda paylaştım ihtiyaç duyan arkadaşlar için link bırakıyorum, cihazı kullanan arkadaşlarda konuya destek verirlerse daha hızlı çözüleceğini düşünüyorum.

Yazınız için teşekkürler öncelikle. Bu cihazı dışarıdan beğenmiştim ve ciddi ciddi almayı düşünmüştüm. Sizden önce iki arkadaş satın almıştı. Benim için en önemlisi gündelik kullanımda cihazın ısınmaması, ve pilinin iş görür olmasıydı. Bir kullanıcı "gündelik kullanımda asla ısınıp fan açmıyor, pili de 5 saat gidiyor" gibi bir yorım yaptı. Diğer arkadaş ise "gündelik kullanımda ısınıyor, pili de 3 saat gidiyor" gibi bir yorum yaptı.
Ben de emin olamadığım için gaming notebook serüvenine, daha doğrusu windows notebook serüvenine son verip M3 Macbook air aldım. 20 tane sekme açıyorum ısınmıyor, 12-14 saat pil süresi var.
Eğer bütçem yeterse güzel bir kasa toplamak gibi bir düşüncem var. Şahsi görüşürüm windows sadece kasa toplayıp oyun oynamak için var olan bir işletim sistemi.
Zephyrus ve Zenbook sahibiyim, daha önce de Dell G5 ve Macbook Pro M1 sahibiydim. Tüm windows cihazların maksimum batarya süresi 2-3 saat, 90wh pili olan Zephyrus'da 60hz 100nitte fullhd'de 5 saat götürüyordu. Film izlerken soğuk ortamda bile fan açıyordu hepsi. Macbook'da fan bile yokki fan açsın. Hatta soğuk havalarda kasası buz gibi olduğu için elimi üşütüyor.
Windows notebook sahibi her insana Allahdan sabır diliyorum.

Selamlar @ressh hocam. Eğer durum değişmediyse(Stealth/Aero 14 OLED ) epey bir zamandır Aorus kullanıyorsunuz. Nasıl ürünü beğendiniz mi? Kış aylarında hesabı kapatmıştım. Yine tekrar geldim. Merak ettim durumunuzu. İsminizi hatırlamadım ama konudan hatırladım

Son düzenleme:
Hocam merhaba, hoş geldiniz. Bilgisayar çok güzel ama oyun hevesim kaçtığı için aorus artık bana yük olarak geliyor. Portatif ve güçlü bir şeyler benim için daha iyi olacak gibi görünüyor. M1 Pro da olabilir.

Merhaba hocam. O zaman 14 Aero bakabilirsiniz
Mac yanında hiç tecrübem, araştırmam yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…