MSI Stealth 15M B12UE-034XTR alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Uzakyol Başmühendis (YDO)
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Intel isimleri iyice saçmalaya başladı galiba ilk kez duydum bu işlemciyi. Bu fiyata daha kaliteli bir bilgisayar alabilirsiniz galiba. @messinicocugu ?

Alınmaz, yani bence değmez.
Max-Q ekran kartı var en basitten.
Bu Intel isimleri iyice saçmalaya başladı galiba ilk kez duydum bu işlemciyi. Bu fiyata daha kaliteli bir bilgisayar alabilirsiniz galiba. @messinicocugu ?
I7 1280P güçlu bir işlemci ama ultrabook tarzı olanlardan.
Oyuncu işlemcisi ile ultrabook işlemcisini birleştirin.
Yani güclu bir islemci ama bence alinmaz bu urun.

(Kıyaslama kısmı bozuk fark alt kısımda belli oluyor.)

Aynılar, neredeyse fark yok. Ikisi de 11800H'tan bir tik daha iyi.
Intel mobilde 11. nesil ile garip takılar getirdi ben orada koptum eskiden ne güzel 10xxxh, u gibi isimler vardı şimdi garip.
11800H, 11400H?
Bunlar gayet normal, ama 11750H gibi fazla detay yok gibi.

11. Nesil'de genelde 11800H ile 11400H kullanıldı.
12. Nesil'de genelde 12700H ile 12500H kullanılıyor.

Laptopu hangi işler için kullanacaksınız bu fiyat bandında daha güzel laptoplar önerebiliriz.

Alınmaz, yani bence değmez.
Max-Q ekran kartı var en basitten.

I7 1280P güçlu bir işlemci ama ultrabook tarzı olanlardan.
Oyuncu işlemcisi ile ultrabook işlemcisini birleştirin.
Yani güclu bir islemci ama bence alinmaz bu urun.

(Kıyaslama kısmı bozuk fark alt kısımda belli oluyor.)
Peki 20.000-25.000 TL arasında alınacak en iyi dizüstü ürünler sizce hangileri ?

Genel olarak oyun için kullanmayı planlıyorum.

11800h, 11400h?
Bunlar gayet.

11. nesil de Ultra güç tasarruflu işlemciler garip isimli işlemciler vardı diye hatırlıyorum 11uxxx gibi emin değilim ASUS zenbooklarda vardı galiba.

11. nesil de Ultra güç tasarruflu işlemciler garip isimli işlemciler vardı diye hatırlıyorum 11uxxx gibi emin değilim ASUS zenbooklarda vardı galiba.
Evet, 1280P onların 12. Nesil hali. Ama güçlüdür bunlar da hem nesil 11 hem nesil 12 icin.
Yani Gaming Laptop'a guclu diye Ultrabook tarzi islemci takmislar. Stealth zaten one tasinabilirlik ile cikiyor.
Peki 20.000-25.000 TL arasında alınacak en iyi dizüstü ürünler sizce hangileri ?

Genel olarak oyun için kullanmayı planlıyorum.
Var, net bunu al:

Evet, 1280P onların 12. Nesil hali. Ama güçlüdür bunlar da hem nesil 11 hem nesil 12 icin.
Yani Gaming Laptop'a guclu diye Ultrabook tarzi islemci takmislar. Stealth zaten one tasinabilirlik ile cikiyor.

Var, net bunu al:
Bu üründeki ekran kartı Q-Max değil mi ?

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı