MSI Pulse 16 AI vs MSI Stealth 14 AI Studio

Merhaba forumdaşlar,
Aynı linkten Msi Stealth 14 modelini OLED panelli diye satın aldım bu sabah kutuyu açarken kutuda yazan özelliklere göz attığımda IPS-level panelli olduğunu gördüm. Faturada da OLED diye yazmaktadır. Hepsiburada üzerinden fotoğrafı paylaşıp değişim talebi başlattım. Bugün günlerden pazar olduğu için satıcıyla iletişimi yarın kuracağım. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. Satın alma düşünceniz varsa şimdilik bekleyin derim. Bir de aynı linkten satın alan varsa (satıcı gpn teknoloji) oled mi yoksa ips-level panelli mi belirtirseniz sevinirim.

Merhaba forumdaşlar,
Aynı linkten Msi Stealth 14 modelini OLED panelli diye satın aldım bu sabah kutuyu açarken kutuda yazan özelliklere göz attığımda IPS-level panelli olduğunu gördüm. Faturada da OLED diye yazmaktadır. Hepsiburada üzerinden fotoğrafı paylaşıp değişim talebi başlattım. Bugün günlerden pazar olduğu için satıcıyla iletişimi yarın kuracağım. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. Satın alma düşünceniz varsa şimdilik bekleyin derim. Bir de aynı linkten satın alan varsa (satıcı gpn teknoloji) oled mi yoksa ips-level panelli mi belirtirseniz sevinirim.

Stealth 14 AI Studio serisinin 3 farklı modeli var her birinin hem IPS hem de OLED seçenekleri mevcut. Satın aldığınız ürünün bilgisinde OLED yazıyorsa değişim isteyin, itiraz ederlerde THH ile sorunu çözebilirsiniz.

Merhaba forumdaşlar,
Hocam ben cihazı 2 aydır kullanıyorum benim kutunun üzerindede ıps-level panel olduğu yazıyormuş şaşırtıcı gerçekten. yazmasa fark etmeyeceğim gerçekten ekran oled gibi belkide yanlış yazılmıştır ıps-level diye. lütfen durumdan beni haberdar edin ona göre bende iade talebi başlatabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı