Msi steelseries klavye vs diğerleri

Berke Dağatar

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba , monster notebook almak istiyordum oyun için ama msi modelleri çok hoşuma gidiyor , özellikle ge62. Acaba bu msi steelseries klavyeler ile monster notebook'un kullandığı klavye arasında çok kalite farkı olur mu ? Yıllarca düşük seviye laptoplar kullandım hem ellerim hem gözlerim bayram etsin istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim Steelseries klavye ile Monster'in kullandığı klavye arasında elbette fark olur ama ben kendime alıyor olsam kesinlikle Monster alırdım. Klavyeler arasındaki en göze çarpan fark Steelseries'in yazılım desteği ile sunduğu klavyenin farklı bölgelerini farklı renkler ile aydınlatması bence. Ama bunun yanı sıra aynı bütçeye çok daha yüksek donanımlı bir bilgisayar alabilirsin Monster'dan. Ve kullandıkları tüm donanımsal parçalar oyuncu bilgisayarı için. Diğer markalar gibi atıyorum i7 4720HQ işlemci koyup yanına GT 720m koymuyorlar. Yeni ürünlerinde de bildiğim kadarıyla tüm modeller en az 2 adet egzoz fan içeriyor. Kalite algısında ödün vermiyorlar yani. Tabi karar senin yine de. 300-400 lira fazla veririm diyorsan MSI alabilirsin. Fakat ne alırsan al en az 2 adet egzoz fanı olsun.

Evet dediğin gibi 400tl kadar fark var ve MSI GTX965m kullanırken Monster GTX970m kullanıyor. Monster'da tek fan ve 2 fan çıkışı var MSI'ın eski kasasını kullanıyor (t5 v1.4.1) . Beni şaşırtan şey , tek fan olmasına rağmen turbo fan açılmadan gerçekten soğuk çalışıyor incelemeler ve videolarda gördüm. Ayrıca Monster'da ekran kartını değiştirmemiz mümkün. Sanırım Monster tercih edeceğim :)

Evet bu modelle arasında çok gidip geldim ama ikisinin sıcaklıkları birbirine yakındı v1.4.1 biraz daha serindi , sanırım kasa kalınlığından dolayı. Kalın olduğundan ısı klavyeye ulaşmıyordu zaten. Ayrıca v1.4'ün kasasının üreticisi clevo , diğerininki MSI :) Hoparlörü felan daha kaliteliydi testlerde gördüm herkes te hemfikirdi bu konuda. Oyun için bu fiyatta ince notebook almak istemiyorum . Zaten Monster 15gün koşulsuz şartsız para iadesi teklifi sunuyor ben de aklım kalmaması için denemek istiyorum :) Eğer olur da beğenmezsem direk bahsettiğim MSI modelini alırım.

Yalnız fiyatı aşırı uygunmuş :D Aynı ürün başka sitelerde 4600tl. Malesef şuan biriktiriyorum seneye alacağım fiyatları baya oynayacak gibi :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı