MSI tek ölü piksele garanti sağlıyor mu?

Evet hocam biliyorum. Şansım sağ olsun bilgisayar toplayalı 7 gün oldu RAM'lerimden biri bozuk çıktı servise gitti kaç gün bekleyeceğim belli değil, şimdi de bu.

Bana şansa hem sol üst köşede ölü piksel hem de aşırı ışık sızması çıktı. Dediğim gibi şansınızı denemek istiyorsanız servis 7-10 günde rapor hazırlıyor.

Bana şansa hem sol üst köşede ölü piksel hem de aşırı ışık sızması çıktı. Dediğim gibi şansınızı denemek istiyorsanız servis 7-10 günde rapor hazırlıyor.
Şansımı yeni monitörde deneyeceğim artık onda çıkarsa servisle uğraşırım veya görmezden gelirim. İlk açtığım anda ölü pixel testi yapıp hiçbir şey görmemiştim 4 gündür de gözüme takılmıyordu galiba sonradan oluştu.

Öyle olaylar okumuştum tam bir bilgim yok, belli bir açıdan gözükmüyor o yüzden de görmemiş olabilirim.

Siz kac pikselle yolladiniz garantiye?
Sol üst köşede 3 veya 5 piksel vardı. Hepsi bitişikti ve çizik gibi duruyordu aynı. Tamamen ölü piksellerdi ve hiç görüntü vermiyorlardı.

Valla keşke mağazada o kadar indirim olsaydı da test edip alabilseydim de olmuyor hocam maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…