MSI tek ölü piksele garanti sağlıyor mu?

İade deneyecekseniz size tavsiyem ölü piksel lafını karıştırmayın. Beğenmedim falan deyin. Sonra iade için yolluyorsun satıcı ölü piksel var diye markaya yolluyor ve işler daha uzun ve zor bir hal alıyor.
Evet hocam biliyorum. Şansım sağ olsun bilgisayar toplayalı 7 gün oldu RAM'lerimden biri bozuk çıktı servise gitti kaç gün bekleyeceğim belli değil, şimdi de bu.

Bana şansa hem sol üst köşede ölü piksel hem de aşırı ışık sızması çıktı. Dediğim gibi şansınızı denemek istiyorsanız servis 7-10 günde rapor hazırlıyor.

Bana şansa hem sol üst köşede ölü piksel hem de aşırı ışık sızması çıktı. Dediğim gibi şansınızı denemek istiyorsanız servis 7-10 günde rapor hazırlıyor.
Şansımı yeni monitörde deneyeceğim artık onda çıkarsa servisle uğraşırım veya görmezden gelirim. İlk açtığım anda ölü pixel testi yapıp hiçbir şey görmemiştim 4 gündür de gözüme takılmıyordu galiba sonradan oluştu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı