MSI THIN 15 B12VE alınır mı?

Kesinlikle F/P falan değil, parayı çöpe atmak ile eş değer. Tek fanlı ve düşük watt GPU'ya sahip bir teneke ürün.

İdare eder derken ben oyun için almıyorum açıkçası. Yazılım öğrenmek amacım oyunda çok oyunculu değil de daha çok rekabetsiz oyunlar oynamayı severim.

Kesinlikle F/P falan değil, parayı çöpe atmak ile eş değer. Tek fanlı ve düşük watt GPU.

Kesinlikle F/P falan değil, parayı çöpe atmak ile eş değer. Tek fanlı ve düşük watt GPU'ya sahip bir teneke ürün.

Önerin ne olur bu fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare eder derken ben oyun için almıyorum açıkçası. Yazılım öğrenmek amacım oyunda çok oyunculu değil de daha çok rekabetsiz oyunlar oynamayı severim.

Önerin ne olur bu fiyata?

Rekabetsiz oyunlar AAA veya AA gibidir o zaman. Alınamaması gereken baş laptoplardan. Önerim bu olur;

Ekstra RAM eklemesi yapmanız iyi okur.

Rekabetsiz oyunlar AAA veya AA gibidir o zaman. Alınamaması gereken baş laptoplardan. Önerim bu olur;

Ekstra RAM eklemesi yapmanız iyi okur.

Peki bu kaç watt?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler bilgiler için. Peki buna ek RAM aldığımda kendim taksam garanti dışı kalır mı acaba? Bir de hangi RAM'ı almalıyım bu konuları hiç bilmiyorum.

Hasar vermezseniz garanti etkilenmiyor. İçinden genel olarak Micron RAM çıkıyor. Ürün gelince CPU-Z verileri ile konu açarsanız yardımcı olurum. Konu içinde etiketlerseniz görürüm.

Dosya Ekleri

• 20240905_074101.jpg
    20240905_074101.jpg
    374,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı