Evet en üstte.
evet en üstteBoot menü de Windows kurulu disk ilk sırada mı?
Evet en üstte.
MSI Thin 15 laptop aldım PC FreeDOS olarak geldi. İçine Windows 11 yükledim. Yükleme %100 oluyor cihaz yeniden başlatıldıktan sonra kurulumu yapmadan önceki ekrana atıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 2439236
Hocam USB ile yüklüyorsanız bir noktada USB belleği çekmeniz gerekiyor, ben de bilgisayarımı kurarken aynı problemle karşılaşmıştım. YouTube'da bunun hakkında videolar var. Ben bulursam göndereyim.
Windows kurulu disk ilk sıradaymış zaten.
Ondan bahsetmiyorum dostum.
Çözüldü: Windows 11 temiz kurulumun sürekli başa dönmesi
Merhaba, Rufus ile ISO dosyasını belleğe yazdım ve bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS bölümünden öncelik sırasını bellek olarak değiştirdim. Daha sonra yükle dedim ve kurulum yapılacak diski biçimlendirme yaptım. Yükleme yapılıp reset attıktan sonra tekrar aynı yere döndü. Yaklaşık 5 kere aynı...www.technopat.net
oldu hocam teşekkürlerAlttaki nedir ondan boot etmeyi denedin mi? Olmazsa ISO'yu yeniden yazdırıp kurmayı dene derim.
reis ben başa almadan kurdum da. Usb'yı başa aldıktan sonra o spesifik anda çektim yeterli olmuştu baştan tekrar diski başa almamıştım. Onu demek istedimTamam dostum Windows'u kurduğu diskten boot ediyormuş zaten diyorum hata nerede burada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.