MSI Thin 15 pişman eder mi?

Squeadd

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis bendede modelin aynısından var aynı sekilde bende gayet mutluyum sıcaklık değerlerine çok dikkat eden biri olmama rağmen aldığı onca kötü eleştirinin aksine güzel soğutuyor.
Kötü eleştiriler geçtiğimiz modellerden gelen ön yargıdan kaynaklanıyor aslında, bunların çözüldüğünü görmek güzel. Ön yargıları kıran olaylar görünce fikirlerimizi şekillendirebilmek önemli. Hayırlısı olsun güle güle kullanın siz de .

Teşekkür ederim reis anlayış biçimin içinde teşekkür ederim

Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?
Ben msi thin 15 kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım beklentimin üstünde bile ısınma donma kasma sorunu yok

hocam edebiliyosanız iade edin hem özellikleri artık yetersiz hemde o modelin sorunlu oldugunu duydum

Merhaba bende almayı planlıyorum. Genel olarak memnun musun, oyun ve internette gezinirken ki hızı nasıl?

Memnunun adeta jet gibi GTA 5'te 70-80 FPS arası alıyorum Fortnite ve benzeri oyunlarda da 190-200+ FPS alıyorum fps drop felanda yaşamıyorum norton 360 for games ve 1 aylık ücretsiz xbox game pass'de hediye geliyor 144 hz ekranı efsane bir görüntü sunuyor internette gezerkende bir sorun yaşamıyorum SSD sayesinde oyunlara ve uygulamalara giriş hızı da bir hayli hızlı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…