Kötü eleştiriler geçtiğimiz modellerden gelen ön yargıdan kaynaklanıyor aslında, bunların çözüldüğünü görmek güzel. Ön yargıları kıran olaylar görünce fikirlerimizi şekillendirebilmek önemli. Hayırlısı olsun güle güle kullanın siz deReis bendede modelin aynısından var aynı sekilde bende gayet mutluyum sıcaklık değerlerine çok dikkat eden biri olmama rağmen aldığı onca kötü eleştirinin aksine güzel soğutuyor.
Teşekkür ederim reis anlayış biçimin içinde teşekkür ederimKötü eleştiriler geçtiğimiz modellerden gelen ön yargıdan kaynaklanıyor aslında, bunların çözüldüğünü görmek güzel. Ön yargıları kıran olaylar görünce fikirlerimizi şekillendirebilmek önemli. Hayırlısı olsun güle güle kullanın siz de.
Ben msi thin 15 kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım beklentimin üstünde bile ısınma donma kasma sorunu yokArkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?
hocam edebiliyosanız iade edin hem özellikleri artık yetersiz hemde o modelin sorunlu oldugunu duydumArkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?
Merhaba bende almayı planlıyorum. Genel olarak memnun musun, oyun ve internette gezinirken ki hızı nasıl?Ben msi thin 15 kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım beklentimin üstünde bile ısınma donma kasma sorunu yok
Merhaba bende almayı planlıyorum. Genel olarak memnun musun, oyun ve internette gezinirken ki hızı nasıl?
O zaman sizi ben kendi konuma etiketliyim sizin de fikirlerinizi alayım.Göz göre göre paranızı çöpe atıyorsunuz, haberiniz ola.
Merhaba bende almayı planlıyorum. Genel olarak memnun musun, oyun ve internette gezinirken ki hızı nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.