MSI Thin 15 pişman eder mi?

Squeadd

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pişman olacaksınız, beklediğiniz 3050 performansını alamayacak ve sıcaklıklarla uğraşacaksınız. İade edeiliyorsanız edin, Vatan'da genelde daha da pahalı satıyorlar.

Sanırım şu ürünü aldınız: Msi Thin 15 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu soruyu almadan önce sorsanız daha iyi olurdu çünkü genelde MSI'ın ekonomik modellerinde bol ısınma sorunları var. Ayrıca ekran kartı maalesef fiyatına göre aşağı kalmış. Bu fiyata 4050'li bir model bulunabilirdi. İade etme niyetiniz varsa iade edip öneri almak için yeni bir konu açın, iade etme niyetiniz yoksa maalesef şimdi sormanın bir anlamı kalmamış oluyor :).

MSI alınmaz bence alacaksanız Acer, Lenovo daha iyi alternatif.
Maalesef almış bile konu sahibi.

Sanırım şu ürünü aldınız: Msi Thin 15 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu soruyu almadan önce sorsanız daha iyi olurdu çünkü genelde MSI'ın ekonomik modellerinde bol ısınma sorunları var. Ayrıca ekran kartı maalesef fiyatına göre aşağı kalmış. Bu fiyata 4050'li bir model bulunabilirdi. İade etme niyetiniz varsa iade edip öneri almak için yeni bir konu açın, iade etme niyetiniz yoksa maalesef şimdi sormanın bir anlamı kalmamış oluyor :).

Maalesef almış bile konu sahibi.

Yani hocam bir ihtimal iade etse bile Acer Nitro, Lenovo LOQ'ya da IdeaPad Gaming alması daha iyi olur bence.

Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. Sizce iyi mi ve pişman olur muyum?

Hocam %100 pişman olursunuz 30k para verip bir de 3050 almak cidden olmaz hem de inanilmaz isinan bir model. Ustune biraz daha koyup HP Victus 4050'li modelini alin

Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. Sizce iyi mi ve pişman olur muyum?

Alınmaz, arkadaşımda da 4050 olan versiyonu var dış görünüş harici her konuda benim Lenovo LOQ daha üstün ve neredeyse aynı fiyat. MSI laptoplarda genelde ekran kartına düşük watt verir bu da performansı olumsuz etkiler, keşke almadan önce açsaydınız konuyu.

Arkadaşlar Vatan Computer'dan MSI Thin 15 dizüstü oyuncu laptopu aldım. i5 12450H işlemci RTX 3050 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM varmış çok anlamıyorum. sizce iyi mi ve pişman olur muyum?
Olursunuz.

Benim fikrimce ne olursa olsun MUX switch olmayan Gaming laptop alınmamalı. Gerçekten laptoptan soğuyorsunuz o derece.
Abartildigi kadar ise yaramiyor cogu oyunda, Cyberpunkta 5 fps mi ne fark gordum.

MUX ozelligine sahip olmama ragmen kullanmiyorum o sekil.

Hocam iade ederseniz bu laptopa bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı