Çözüldü MSI Thin GF63 12VE-082XTR kamera bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Musa Eren

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler herkese, laptop aldım 2 ay önce ve arkadaşa yayın açarken fark ettim ki bu bilgisayarın kamerası görünmüyor, Discord'a girdiğimde kamera yok yazıyor, ayarlarda kameraya girdiğimde "kamera bulunamadı" diyor. Nasıl yaparım bir bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
İyi günler herkese, laptop aldım 2 ay önce ve arkadaşa yayın açarken fark ettim ki bu bilgisayarın kamerası görünmüyor, Discord'a girdiğimde kamera yok yazıyor, ayarlarda kameraya girdiğimde "kamera bulunamadı" diyor. Nasıl yaparım bir bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.

MSI bilgisayarlarda kamerayı açıp kapatabiliyorsun FN+F6 tuşuna basıp dener misin?
Şimdiden teşekkürler.

MSI bilgisayarlarda kamerayı açıp kapatabiliyorsun FN+F6 tuşuna basıp dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı