Çözüldü MSI Thin GF63 12VE-082xtr kamera kullanıldığında ışık yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Musa Eren

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese, MSI Thin GF63 12VE-082xtr model bilgisayarımda ekran kaydı çekmeye başladığımda kameranın yanındaki ışık yanıp sönmeye başlıyor ve bu beni deli ediyor. Ayrıyeten kamerada da bu belli oluyor çünkü kamera ile ışık arasında bir plastik yok ve ışık kamerayı da parlatıyor. Bu ışığı kapatmanın bir yolu yok mu? Eğer varsa yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önüne bir şey koy reis, demek istediğim kaydı etkilemeyecekse ışık geçirmeyen bir plastik parçası bulup(kullanmadığın bir şeyden kesebilirsin) onu derby gibi sağlam bir yapıştırıcıyla ya da sadece bantla ışığın geldiği yere yapıştır.

Reis sorun dışarıda değil içeride. Hani kapağın arkasında ışık ve kamera var ya, o ışık ve kamera arasında bir plastik olmadığı için ışık kameraya vuruyor; yani ben kapatsam bile kameraya vurmaya devam ediyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm: Bilgisayarın ön kapağını yukarıdan hafifçe açtım, kamera ve ışık arasına bir kağıt koydum, artık ışık sadece bende görünüyor ve kameraya yansımıyor.
Önüne bir şey koy reis, demek istediğim kaydı etkilemeyecekse ışık geçirmeyen bir plastik parçası bulup(kullanmadığın bir şeyden kesebilirsin) onu derby gibi sağlam bir yapıştırıcıyla yada sadece bantla ışığın geldiği yere yapıştır.

Önüne bir şey koy reis, demek istediğim kaydı etkilemeyecekse ışık geçirmeyen bir plastik parçası bulup(kullanmadığın bir şeyden kesebilirsin) onu derby gibi sağlam bir yapıştırıcıyla ya da sadece bantla ışığın geldiği yere yapıştır.

Reis sorun dışarıda değil içeride. Hani kapağın arkasında ışık ve kamera var ya, o ışık ve kamera arasında bir plastik olmadığı için ışık kameraya vuruyor; yani ben kapatsam bile kameraya vurmaya devam ediyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm: Bilgisayarın ön kapağını yukarıdan hafifçe açtım, kamera ve ışık arasına bir kağıt koydum, artık ışık sadece bende görünüyor ve kameraya yansımıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı