Çözüldü MSI Thin GF63 12VE model laptopa MSI MAG 256F monitör nasıl bağlanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NİQUEL

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, belirttiğim üzere laptopuma harici bir monitör bağlayacağım, ama gücü harici ekran kartından almasını istiyorum. PhysX ayarını atacağım. Soldaki büyük DisplayPort işareti ekran kartına bağlı gözüküyor ama laptopumda resimdeki gibi DP portu yok. HDMI ile bağladım, onda ise dahili ekran kartına bağladi. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

1765704118207.jpeg

Çıkışı nereden aldığı önemli değil, tam performans çalışacaktır her türlü.

Merhaba, belirttiğim üzere laptopuma harici bir monitör bağlayacağım, ama gücü harici ekran kartından almasını istiyorum. PhysX ayarını atacağım. Soldaki büyük DisplayPort işareti ekran kartına bağlı gözüküyor ama laptopumda resimdeki gibi DP portu yok. HDMI ile bağladım, onda ise dahili ekran kartına bağladi. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2621603

Type-C portu DP destekli. Type-C portu NVIDIA GPU'ya bağlı. Type-C to DisplayPort kablo ile NVIDIA GPU üzerinden görüntü alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı