MSI Thin GF63 4050 alınır mı?

Bütçe
38.000

Arnyek

Decapat
Daha fazla  
Yani fiyatına göre çok iyi duruyor da herkes ekran kartının 45 watt olması yüzünden gömmüş. Ben yüksek FPS istemiyorum. Oyunumu az biraz yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilmek yeter bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, çöp cihaz.

Yani fiyatına göre çok iyi duruyor da herkes ekran kartının 45 watt olması yüzünden gömmüş. Ben yüksek FPS istemiyorum. Oyunumu az biraz yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilmek yeter bana.

Kesinliklen alınmaz 45W ekran kartımı olur.

Kesinliklen alınmaz 45W ekran kartımı olur.
Oyun testlerinde öyle çok bir sorun göremedim ama.

Alınmaz, çöp cihaz.

Bahsettiğiniz sorunlar dışında başka sorunları var mı?

Oyun testlerinde öyle çok bir sorun göremedim ama.

Bahsettiğiniz sorunlar dışında başka sorunları var mı?

Soba borusu gibi cihaz kesinlikle alınmaz o bütcelere kat kat iyileri var. Bütcenizi yazıp konu oluşturursanız yardımcı olurlar.

Segmentinin en kötüsü.
Thin ve Cyborg asla alınmaz.
Tek fana sahip ve aşırı ısınıyor.
IPS panel yazdığına bakmayın, IPS level kullanıyorlar. Panelin aslı TN, sadece IPS'e benzetmeye çalışıyorlar. Mekanik hisli klavye mantığı gibi. Gerçeğine yakın bile değil.
Dandik ekran, dandik soğutma, dandik ekran kartı.
Victus veya TUF almaya özen gösteriniz. Nitro da alabilirsiniz fakat V serisi Nitro'ları da asla almayın şayet onlar da inanılmaz derecede sorunlu. Ucuz etin yahnisi olmaz zaten. Boşuna 25 bine satılmıyor o cihazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı