MSI Thin GF63 alınır mı?

Ekran kartının Watt değeri çok düşük, alınmaz.
Buna bakabilirsin.

Tek veya çift fanlı olduğuna bir de ekran kartı watına nereden bakabiliyoruz? Sadece bu PC için değil tüm PC'ler için? Teşekkürler.

Arkadaşlar her daim yeni teknoloji çok daha iyidir. Ve gerçekten de bu kadar teknik 45w 140w vs olaylarına takılmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan da görebileceğiniz gibi, 140w bir önceki neslin kartı ile 45w yeni nesil bir kart aynı performansı veriyor. Raw olarak tabi. Yani 140w 45w muhabbetleri gerçekten saçma.

Rtx4060’ın ayrıca dlss 3.0’ı var. Dlss 3.0 da quality modda 10-15fps alıyorsunuz.

Msı Thin Gf63 i7 12. Nesil ve rtx 4060’lı modelini aldım. 800 euroya Almanya’dan. Black weekend sırasında. Ne ısınma problemi var. Ne fps sorunları var. Kullanılan malzeme tabi ki plastik. Ama hem ucuz olsun jem de kaliteli malzeme kullanılsın diye bir seçenek yok maalesef. Ben şahsen çok memnunum. Hep küçük bir şey de, her yere rahatça taşıyabiliyorum. İstediğim oyunu da yüksek performansta oynayabiliyorum. Dlss 3.0 açtığımda zaten uçuyor.

Yani kısaca olan şey şu. Ne olursa olsun her zaman yeni teknoloji daha iyi şeyler sunar. 45w 140w bunlar düz kullanıcının takılacağı şeyler değil. Bunlara takılacak adam zaten gidip 4060’lı laptop bakmaz. Gider 4080 alır en az. 4090-4080-4070-4060, düşünün 4060 kaçıncı sırada. Bunu alan adam zaten ucuz olsun işimi görsün diye alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı