MSI Tiger GTX 970 Alarak Hata Mı Yaptım ?

xxtotkaxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vatan'dan almış olduğum msi r9 290x ekran kartım, 6 gün içerisinde bozuldu. Bende götürdüm Vatan bilgisayara. Yine aynı karttan alıcaktım ama stoklarda yoktu. Daha da gelmez dediler, bende beklemek istemedim. Orda bir seçim yapmam gerekiyordu. Bende msi GTX 970 tiger ekran kartını seçtim. Gaming alacaktım ama zaten bütçemi aşdığım için almadım. Bir de Evga'nın bir GTX 970' i vardı 1400tl, onda da fiyat farkı çoktu. Ordaki personel Evga'nın kartında coil whine olmuyor dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce doğru bir seçim yapmış mıyım tiger alarak? Ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 gaming ile arasındaki tek fark soğutma mı? Şu an Crysis 3 ultra 1080p 40-50 fps(zorlayıcı sahnelerde) de oynuyorum. Sıcaklık değerleri 60-70 derece, Msi afterburnerdan baktım. Bu ekran kartını soğutmakta zorluk çeker miyim? Şu an evvel ki kartımdan iyi görünüyor ama? Kasamda Zalman z11 plus içinde 5 fan var, 2 tane de boş yer var.

@Erva Çankaya

Tiger soğutması kırpılmış bir kart. Açıkçası bana pek güvenilir gelmiyor.

Selam. Hiç kafanı yorma kardeşim performans bakımından 2 fps farkı bile yok eşitler.

Kardeş dolar uçuyor şu anda alman doğru değil.

Çok kötü bir seçim zamanına denk gelmişsin, ceza6300 haklı dolar tavan yapmış durumda şu sıralar. Ama Tiger pişman etmez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…