MSI Tiger GTX 970 Alarak Hata Mı Yaptım ?

Bende evga GTX970 FTW var, coil whine mevcut kartta.

Evga alacaksan gönül rahatlığıtla alabilirsin. GTX980 kullanıyorum EVGA'dan aldığım ilk ürün aşırı derecede memnunum. 3-4 arkadaşıma daha tavsiye ettim

Gidip değiştirebilirsin. Direkt aynı modelle değişim yaparlar. Vatan sıkıntı yaparsa Vektron'a yaz. Baktım onlarda kem küm ediyor, Evgaya bir mail sonra tekrar Vektron.
Cok tesekkur ederim yardiminiz icin. Ayni gun halledilir mi? Vektron ithalatci firmamidir? Urunu vatan'dan aldigim icin sadece vatan'dan yapmam gerekir diye dusunmustum.

Kartı aynı gün değiştirirlermi bilmem fakat değiştirmek zorundalar. Evet garanti işlemlerine Vektron bakıyor. Kartı direkt değiştirmeye yanaşmazlar ve inceliycez falan derlerse de onlara bırakmadan Evga'ya bir mesaj atıp durumu bildirin.

Bu sırada Evga'nın Step Up programı ile kartınız FTW+ modeline yükseltebilirsiniz.

@Silinen üye bakarsan sevinirim konu ile ilgisi yok ama sana özelden nasıl ulaşabilirim? Forumda yeniyim ve sana ulaşmam lazım.

Forumda özel mesaj sistemi yok. Konu dışı bölümüne beni etiketleyerek konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…