B450 TOMAHAWK MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MAG

HD Universal Driver ne farkı var? Hiç bilmediğim için soruyorum ve burda daha güncel görünüyor galiba, ilk bunu yükleyip sonra anakartın sitesinden HD Universal Driver'ı kursam sıkıntı olur mu?İkisini de ilk olarak High Definition Audio Driver, sonra HD Universal Driver'ı yükle.
İkisini de ilk olarak High Definition Audio Driver, sonra HD Universal Driver'ı yükle.
İlk kurdum sonra öbürünü kurarken ilk kurduğumu kaldırdı. Şöyle bir sıkıntı çıktı, kulaklık taktığım zaman otomatik kulaklığa geçmiyor ses gelmiyor görev çubuğundan ses simgesinden seçmem gerekiyor. Technopat'dan son sürümü kurdum yine aynı sorun devam ediyor. Realtek sürücüsünü kaldırdım Windows'un kendi yüklediği sürücü ile sorun olmuyor ilginç.Aynı anda yükleyemez. Diğerini yüklerken önceki yüklediğini yükleme sırasında silecek.
Bilmiyordum sağolun.Aynı anda yükleyemez. Diğerini yüklerken önceki yüklediğini yükleme sırasında silecek.
Değişen bir şey olmadı maalesef.İkinci olanı yükleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.