- RAM
- Patriot Venom Viper (16x2) 32 GB 7000 Mhz. CL34
- SSD veya HDD modeli
- Samsung Evo Plus 4TB x2 , KC3000x2, Patriot P2 2TB
- Ekran kartı
- Asus Tuf RTX 3080
- Anakart
- MSI X670E Tomahawk Wifi
- İşlemci
- Ryzen 7800X3D
USB'den takılı 1 HDD ve 4 adet SSD var. Bunların 2 tanesi NVMe.
Bunların 2 tanesini görmüyor. Bazen açıp kapayınca görüyor. Bazen görüyor ama erişilemiyor uyarısı veriyor. Bazen görüyor hep çalışıyorlar.
Ayrıca sistemde 4 adet SATA, 4 adet NVMe portu dolu. SLI çeviriciyle 2 adet NVMe daha mevcut.
Bu sıkıntı sisteme iki adet Samsung EVO Plus 4 TB ekleyince başladı.
Şu anda 1 tanesini tanıyor. Diğerini takıp çıkardım tanıdı.
Sistem özelliklerim:
ek1: Bir adet front panel bağlantı kablosu satın aldım. Sisteme 3 adet Type-C'den SSD bağlıyorum.
Ek2: AMD driver updatelerini yaptım. Anakart'ın son BIOS sürümüyle denetim biraz daha sıkıntılı geldi, durumda değişme olmadı. Bende stabil bulduğum eski BIOS 7E12v1E sürümüne tekrar geri döndüm. Ram'leri XMP1 profilinde kullanıyorum. BIOS voltaj düşürme vs.. hiç bir ayar yok.
İşletim Sistemi : Windows 11 Pro
Bunların 2 tanesini görmüyor. Bazen açıp kapayınca görüyor. Bazen görüyor ama erişilemiyor uyarısı veriyor. Bazen görüyor hep çalışıyorlar.
Ayrıca sistemde 4 adet SATA, 4 adet NVMe portu dolu. SLI çeviriciyle 2 adet NVMe daha mevcut.
Bu sıkıntı sisteme iki adet Samsung EVO Plus 4 TB ekleyince başladı.
Şu anda 1 tanesini tanıyor. Diğerini takıp çıkardım tanıdı.
Sistem özelliklerim:
ek1: Bir adet front panel bağlantı kablosu satın aldım. Sisteme 3 adet Type-C'den SSD bağlıyorum.
Ek2: AMD driver updatelerini yaptım. Anakart'ın son BIOS sürümüyle denetim biraz daha sıkıntılı geldi, durumda değişme olmadı. Bende stabil bulduğum eski BIOS 7E12v1E sürümüne tekrar geri döndüm. Ram'leri XMP1 profilinde kullanıyorum. BIOS voltaj düşürme vs.. hiç bir ayar yok.
İşletim Sistemi : Windows 11 Pro
Dosya Ekleri
Son düzenleme: