MSI Trident X 9SD-015EU vs MSI Infinite X

Bu fiyata toplanırsa daha ucuza gelir. ? Sorunuz cevabını soğutma performansı ve bellek frekansları belirliyor. Fiyatı daha uygun olduğu için MSI Trident X almanızı tavsiye ederim 2000TL fark monitor alırsınız.

Bu fiyata toplanırsa daha ucuza gelir. ? Sorunuz cevabını soğutma performansı ve bellek frekansları belirliyor. Fiyatı daha uygun olduğu için MSI Trident X almanızı tavsiye ederim 2000TL fark monitor alırsınız.

Oyun performansı açısından,FPS değerleri vb. gözle görülür büyük bir fark var mıdır iki PC arasında ?

Oynayacağınız oyunlara göre değişebilir. Hangi oyunları oynayacaksınız ?. İki sistem arasında sadece fiyat farkı, kasa şekli, soğutma performansı farkı var. Gözle görülür büyük bir fark yaşamazsınız. Fakat toplama bilgisayar daha iyi olur. Aynı zamanda iki kasa da minitower yani küçük kasalar ne kadar taşıması kolay olsa da soğutma performansı olarak midtower kasaya göre yetersiz kalacaktır.

Oynayacağınız oyunlara göre değişebilir. Hangi oyunları oynayacaksınız ?. İki sistem arasında sadece fiyat farkı, kasa şekli, soğutma performansı farkı var. Gözle görülür büyük bir fark yaşamazsınız. Fakat toplama bilgisayar daha iyi olur. Aynı zamanda iki kasa da minitower yani küçük kasalar ne kadar taşıması kolay olsa da soğutma performansı olarak midtower kasaya göre yetersiz kalacaktır.

Grafikler ve akıcı olması(FPS değeri)benim için önemli toplama bilgisayar yapmayı pek düşünmüyorum fikriniz için çok teşekkür ederim öneriniz olursa masaüstü bilgisayar onlarada açığım.Oynadığım oyunlar NBA ve Fifa serileri,PUBG,Rainbow Six Siege,GTA 5,Injustıce 2,WWE 2K serisi vb. birçok oyunu oynuyorum masaüstü bilgisayara geçmeye karar verdim ve oyun oynamayı çok seven bir insanım özellikle farklı oyunları.Yeni çıkan ve sistemi yüksek oyunlarda akıcı rahat fps değerleri almak istiyorum.

Toplama bilgisayardan kastım sadece bir markasının olmaması. Aynı fiyata daha iyi performans alabilirsiniz. Fiyat performans dengesini sağlayabilirsiniz veya bir monitör vb diğer ekipmanlara yatırım yapabilirsiniz. Tabiki iki bilgisayarda sizi üzmez ama karar sizin. Daha iyi yardımcı olabilmek için bütçe verebilir misiniz ? Öneri olarak: İşlemciyi 9900K ve Ekran kartını RTX2080 yapabilirsiniz. 2070 ile arasındaki farkı Youtube üzerinden aratarak bulabilirsiniz.

Toplama bilgisayardan kastım sadece bir markasının olmaması. Aynı fiyata daha iyi performans alabilirsiniz. Fiyat performans dengesini sağlayabilirsiniz veya bir monitör vb diğer ekipmanlara yatırım yapabilirsiniz. Tabiki iki bilgisayarda sizi üzmez ama karar sizin. Daha iyi yardımcı olabilmek için bütçe verebilir misiniz ? Öneri olarak: İşlemciyi 9900K ve Ekran kartını RTX2080 yapabilirsiniz. 2070 ile arasındaki farkı Youtube üzerinden aratarak bulabilirsiniz.

Bütçe 15bin civarlarında yazılım okuduğum için işlemcinin bu iki PC de olduğu gibi 9. nesil olması benim için önemli hocam

Bu bütçeye monitör dahil mi ? Dahil değilse kullandığınız monitörün çözünürlüğü nedir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı