Kafam karıştı. Şimdi performans sıralaması yapsak hangisi iyidir? GTX 680 mi 770 mi R9 280X mi? Aslında bütçe sıkıntım yok ama fazla oyun oynamadığım için fazla da para vermek istemiyorum o yüzden sıfır GTX 760 parasına ikinci el 680 almak daha mantıklı gelmişti. Ben imzamdaki sistemi hatta evde bozulan modemin yerine yenisini bile ikinci elden almış adamım
Aklında bulunsun diye söyledim. Şimdi herkes senin gibi düşünürse zaten ben bu kartı satamam. Ayrıca kart gayet sağlam yani. Bende R9 290x tarzı bir şey almayı düşündüğüm için satıyorum zaten.
Kafam karıştı. Şimdi performans sıralaması yapsak hangisi iyidir? GTX 680 mi 770 mi R9 280X mi? Aslında bütçe sıkıntım yok ama fazla oyun oynamadığım için fazla da para vermek istemiyorum o yüzden sıfır GTX 760 parasına ikinci el 680 almak daha mantıklı gelmişti. Ben imzamdaki sistemi hatta evde bozulan modemin yerine yenisini bile ikinci elden almış adamım
Evet hocam, Mantle'dan çok fazla umutluyum. Belirttiğiniz kartı %30 indirimde 750 ₺ civarı olarak görmüştüm. AMD sürücülerini şuanda kötülüyor olabilirler ama unutmayın ki konsol pazarını AMD tamamen ele geçirmiş durumda. Konsolda öğrendiklerini PC'ye yansıtacaktır AMD.