MSI üretimi Monster'a MSI GE60'ın BIOS güncellemesi kurulmalı mı?

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Monster Q47MS-16GC3 kullanıcısıyım. 2014'te bu bilgisayarı aldığımda MSI, tümüyle bire bir aynı modeli GE60 2oe olarak satıyordu. Ben daha uygun diye Monster olanı tercih etmiştim. Yıllardır da hem sürücüleri hem yedek parçaları MSI olarak alıp, indirdim ve kullandım.

Monster, destek sayfasından bu bilgisayarı kaldırmış. MSI destek sayfasında ise ile halen sunuluyor. BIOS'u buradan indirip güncellesem sorun olur mu?

Bilgisayarımın MSI sayfası bu: https://www.msi.com/Laptop/ge60-2oe/Specification

Monster sayfası bu: MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" | Monster Notebook
BIOS'tan çektiğim fotoğraf:

Yardımınızı rica ederim.

Konuya aynı bilgisayara sahip olup da daha önce böyle bir deneme yapmış biri gelmedikçe cevap almanız zor.

Monster destek veya MSI desteğe yazın derim, çünkü kendi ürünlerini en iyi onlar bilirler ve uyumlu BIOS güncellemesi varsa paylaşırlar.

Tam olarak bu cihazın güncellemesini sunuyorsa, evet yapabilirsin.

Bu konu haricinde her şey uydu bugüne kadar hocam. Bundan nasıl emin olabilirim?
Hocam cihaz MSI cihaz olduğunu söylediğine göre evet güncelleme yapabilirsin. Ama tamamen kontrol et cidden o cihaz içinmi diye. Markanın monster olması falan önemli değil eğer ürün MSI ise.

Buyrun;

Dosya Ekleri

• ay2.PNG
    62,1 KB · Görüntüleme: 15
  • ay1.PNG
    59,2 KB · Görüntüleme: 15
  • ay3.PNG
    61,2 KB · Görüntüleme: 13
  • cpuz1.PNG
    28,3 KB · Görüntüleme: 12
  • cpuz2.PNG
    17,7 KB · Görüntüleme: 14
  • gpuz.PNG
    35,8 KB · Görüntüleme: 19
Hocam 5 yıl önce pil ve klavye sordum yok dediler. GE60 ile aynı olmasa o parçaları da bulamıyordum. Mail atayım bakalım umarım vardır...

Hocam göndermişler ama bendekiyle gönderilenin sürüm kontrolünü kurmadan nasıl yaparım?

@EgeN7

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…