Çözüldü MSI Vector 16 HX AI 5070 Ti laptopa maksimum hangi özelliklerde monitör bağlanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Amorphous

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
İyi günler. Malumunuz bilgisayarım sistem olarak güçlü olsa da, 144 Hz ve 2K desteği yok Bu yüzden yüksek kaliteli ve 240 Hz ya da üzeri bir monitör alıp bağlamak istiyorum.

Merak ettiğim şu: Bu bilgisayarda Thunderbolt 5 ve HDMI 2.1 çıkışlarım mevcut. Bunlara ne kadarla sınırlı bir monitör bağlayabilirim ve maksimum ne kadar kalite sağlayabilirim?

Teşekkürler.

Çözüm
HDMI 2.1 ile 4K 120 Hz'e kadar, Thunderbolt 5 ile de 4K 240 Hz'e kadar görüntü alabilirsin maksimum. 2K için düşünmene gerek yok, ikisiyle de 240 Hz rahat verir.
HDMI 2.1 ile 4K 120 Hz'e kadar, Thunderbolt 5 ile de 4K 240 Hz'e kadar görüntü alabilirsin maksimum. 2K için düşünmene gerek yok, ikisiyle de 240 Hz rahat verir.

Teşekkür ederim. 240 Hz üzeri hiçbir şekilde alamam öyleyse değil mi? Yani 240 Hz'den fazla bir monitör tercih etmeme gerek yok.

HDMI 2.1 ile 2K 240 Hz üstü alamazsınız ama Thunderbolt 5 ile rahatlıkla 2K 360 Hz'de alırsınız. Sizin ana mesajınızda 240 belirtildiği için ben de öyle söyledim.

Peki sizce şöyle fiyat performans için ve görsel olarak da kaliteli hissetmek adına nasıl bir monitör tercih etmeliyim? Öneriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı