MSI VECTOR 16 HX AI alınır mı?

Amorphous

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar :) linkte paylaştığım bilgisayarı gayet indirimli şekilde 70.000 TL'ye alma imkanım var tavsiye eder misiniz? Bilgi sahibi olan var mıdır?

MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR Intel Core Ultra 7-255HX 16GB DDR5 1TB SSD GeForce RTX 5070 Ti 12GB 140W 16 inç FHD+ 144Hz FreeDos Gaming Laptop

https://app.hb.biz/BgF3LzWFRyw4

Panel rezalet fakat kalan donanım ve kasa olarak güzel. 70.000 TL'ye de mantıklı.

70k için iyi ürün. 45NTSC 350nit FHD+ paneli berbat. Yükseltme yapmak için kasayı açmak epey zor. CPU ve GPU performansı güzel (özellikle fiyatına göre harika)
Birebir aynı model incelemesi yok. Tüm incelemeler 2K+ panel ile. 2K bir monitör kullanımda gerçek performansını verir. Aynı seride 4K MiniLED bile var. Garanti süresi bitince yükseltme yaparsınız. Ürünü yurt dışından falan mı alacaksınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

70k için iyi ürün. 45NTSC 350nit FHD+ paneli berbat. Yükseltme yapmak için kasayı açmak epey zor. CPU ve GPU performansı güzel (özellikle fiyatına göre harika)
Birebir aynı model incelemesi yok. Tüm incelemeler 2K+ panel ile. 2K bir monitör kullanımda gerçek performansını verir. Aynı seride 4K MiniLED bile var. Garanti süresi bitince yükseltme yaparsınız. Ürünü yurt dışından falan mı alacaksınız?

Ürünü Hepsiburada üzerinden alacağım tarafıma tanımlanmış bir hediye kupon var onu kullanıp alacağım. Ekran panel durumu biraz benim de canımı sıktı fakat güzel bir Gaming monitör alıp o sorunu aşabilirim diye düşünüyorum. Buna alternatif olarak daha önce Katana 17 HX serisi kullandım aslında gayet iyiydi sadece fazla ısınıyordu ve iade ettim. Seçenek olarak bu ve linkteki Crosshair serisi vardı. Tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.

MSI CROSSHAIR 16 HX AI D2XWGKG-047XTR Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16" QHD+ 240Hz Taşınabilir Bilgisayar

Doğrusu düşünmeye bile değmez. Bu Crosshair kaça geliyor size?
Bu alınabilir orta seviye MSI ürünü. Vector daha üst seviye.
Aynı ürün incelemesi https://www.notebookcheck-tr.com/MS...n-uyarilarla-saglam-performans.1161574.0.html
Panel sizin için bu kadar önemliyse Legion 5 OLED 5070 düşünebilirsiniz. Hepsiburada 75-80k arası satılıyor. İyi bir indirimle Crosshair'dan daha mantıklı (bence)
Sadece Crosshair CPU daha iyi.

Son olarak iyi bir hediye kupon varsa (Total 80-85k gibi) şu ürünü tavsiye ederim. Vector 2K+ olsa bile ROG daha iyi seçim olurdu.

Aynı ROG 5070 Ti kaynak.

Doğrusu düşünmeye bile değmez. Bu Crosshair kaça geliyor size?
Bu alınabilir orta seviye MSI ürünü. Vector daha üst seviye.
Aynı ürün incelemesi https://www.notebookcheck-tr.com/MS...n-uyarilarla-saglam-performans.1161574.0.html
Panel sizin için bu kadar önemliyse Legion 5 OLED 5070 düşünebilirsiniz. Hepsiburada 75-80k arası satılıyor. İyi bir indirimle Crosshair'dan daha mantıklı (bence)
Sadece Crosshair CPU daha iyi.

Son olarak iyi bir hediye kupon varsa (Total 80-85k gibi) şu ürünü tavsiye ederim. Vector 2K+ olsa bile ROG daha iyi seçim olurdu.

Aynı ROG 5070 Ti kaynak.

Crosshair 73K ya geliyor bana. Panel aslında çok mühim değil hocam dediğim gibi iyi bir monitör alıp o sorunu direk aşarım. Şu an için kuponu sadece bu iki model ve kafana için kullanabiliyorum (stok no tanımlı) :) Vector'un soğutma performansını vesaire herkes olumlu olarak bildirmiş olumsuz bir yoruma denk gelmedim gerek oyun gerekse iş odaklı kullanacağım. Bilgilerinizden faydalanmak iyi oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı