Skyw4lker
Hectopat
tabii, olayın akıbetini ileteceğim burdan.Güncelleme olursa bilgi vermeyi unutmayın, MSI ne diyecek merak ediyorum.
geç güncelleme için özür diliyorum. MSI ile en son konuşmam şu şekilde:Güncelleme olursa bilgi vermeyi unutmayın, MSI ne diyecek merak ediyorum.
Hızlı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
Bilgilerinizi daha da anladık ancak dizüstü bilgisayarınızın sıcaklığını doğrulamak için,
Sıcaklık bilgilerini kaydetmek için HWiNFO'yu iki senaryoda kullanmanızı öneririz: birincisi, boşta olduğunuz ve hafif görevleri gerçekleştirdiğiniz zamandır (web'de gezinmek, ofis programlarını kullanmak (Word, PowerPoint vb.)), diğeri ise boşta olduğunuz zamandır. oyun oynamak. Ve bunu bize sağlayın. Bu, dizüstü bilgisayarın sıcaklık durumunu daha iyi belirlememize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda sıcaklık raporunuzu daha iyi okuyabilmemiz için HWiNFO kurulumu yaparken dil paketini İngilizce olarak seçmenizi öneririz.
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
>Oyunu veya yazılımı 20 dakika çalıştırınArdından işlemi yürütün ve kayda başlamak için sensöre >yeşil artı işaretine tıklayın.
Günlüğe kaydetmeyi durdurmak için HWiNFO'daki aynı simgeye tıklayın.
CSV dosyasını sıkıştırıp bize gönderin (bir bulut servisine yükleyip ekran görüntüsü ekleyip bize sağlayabilirsiniz).
Ayrıca lütfen HWiNFO'yu kullanırken çalıştırdığınız oyunun veya yazılımın adını da bize bildirin.
Henüz bu testleri yapıp desteğe dönüş sağlama vaktim olmadı fakat vakit bulduğumda yine burdan güncelleme yaparım.
Son düzenleme: