MSI Vector 16 vs Alienware 16X Aurora

Bütçe
80.000-90.000 ₺

ErenCakir

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Makine mühendisi
Arkadaşlar selam, arkadaşım yurt dışında yaşadığı için garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemiyor ve bu yüzden daha bilindik markalara bakıyoruz. Bütçe 80-90k arası ve bu iki laptop arasında kaldık. Oynadığı oyunlar CS2 tarzı rekabetçi ve hikayeli oyunlar. Bu iki laptop arasında hangisini tercih ederdiniz ya da başka bir tavsiyesiniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam Alienware serisinden çok kronik duymuştum. Seçtiğiniz msi bilgisayarın asus alternatifi varsa onada bakabilirisiniz.

Hocam o fiyat aralarında asustan bu modeli bulabildim. Sanki asuslar biraz tuzlu gibi

Asus F16 kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama diğer arkadaşlarında dediği gibi Msi vs. markaların 5080li alternatiflerinede bakabilirsiniz asus olucak diye bir kural yok.

Hocam ne gibi kronik sorunları mevcut bir bilginiz var mı?

Alienware önermiyorum daha dün aurora 16 iadem onaylandı hem ısınma hem ekran watt kısıtlaması hem de ms değeri kötü ayrıca en önemli kısmı burası Windows 11 cihaza destek vermiyorlar. Ubuntu kullanmiyorsaniz doa raporu (hatalı cihaz) başvurusunda bulunmayın diyorlar. Sadece tamir desteği veriyorlar. Kısaca servisi, yazılımı berbat ayrıca canlı destek de çeviri kullanılıyor Türk çalışan yok 😂

Alienware önermiyorum daha dün aurora 16 iadem onaylandı hem ısınma hem ekran watt kısıtlaması hem de ms değeri kötü ayrıca en önemli kısmı burası Windows 11 cihaza destek vermiyorlar. Ubuntu kullanmiyorsaniz doa raporu (hatalı cihaz) başvurusunda bulunmayın diyorlar. Sadece tamir desteği veriyorlar. Kısaca servisi, yazılımı berbat ayrıca canlı destek de çeviri kullanılıyor Türk çalışan yok 😂
Ayrıca attığınız msi modelinde 140 watt ekrna karti 65 watt işlemci toplam 205 watt kulanabiliyorsunuz gayet yeterli seviyede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı