Çözüldü MSI Vector 16HX %0 GPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda7z

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI VECTOR 16HX A13V VHG495TR - I7 13700X - RTX 4080 12GB - 64GB DDR5 4800MHZ ---- R5 3600 - RX 5500 XT - 8TB HDD - 512GB SSD - B450-
MSI Vector 16HX A13vhg495TR kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum sürekli FPS düşmesi yiyorum nasıl düzeltirim?

Dosya Ekleri

• gpu1.png
    gpu1.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 59
Bir makale okudum hakkında Norton yüklü olanlardan Norton'u kapatın demişler onu da deneyeceğim.

Hocam Windows güncel NVIDIA 560.70 sürümü ve sorunum şu sürekli klavye donuyor oyunda tuşlar basılı kalıyor görüntü oluşturma gecikmesi 6000'e kadar yükseliyor klavye RGB'leri donuyor mouse donuyor ve beklediğimden düşük FPS alıyorum.

Hocam bir de güvenip 64 GB RAM taktım ama RAM testleri yaptım onun hakkında hiçbir sorun yok onları takmadan da aynı sorunlaarı yaşıyordum şimdi garantiye göndersem sıkıntı olur diye de korkuyorum MSI RAM ve SSD yükseltmeye izin veriyor diyorlar ama.

Hocam Windows güncel NVIDIA 560.70 sürümü ve sorunum şu sürekli klavye donuyor oyunda tuşlar basılı kalıyor görüntü oluşturma gecikmesi 6000'e kadar yükseliyor klavye RGB'leri donuyor mouse donuyor ve beklediğimden düşük FPS alıyorum.

Hocam bir de güvenip 64 GB RAM taktım ama RAM testleri yaptım onun hakkında hiçbir sorun yok onları takmadan da aynı sorunlaarı yaşıyordum şimdi garantiye göndersem sıkıntı olur diye de korkuyorum MSI RAM ve SSD yükseltmeye izin veriyor diyorlar ama.
Hocam gpu sürüm 560.70 sorunlu diyorlar bende bir önceki sürüm (556.12) var ddu ile temiz kaldırıp onu kurup dener misiniz ? (ya da güncellemeden önce de aynı sorunlarınız var mıydı?)

Hocam furmark testi yaptınız mı bir de cinebench testi yapıp sonuçları atarsanız ikisinin de kendi sonuçlarımla karşılaştırabilirim.

Hocam GPU sürüm 560.70 sorunlu diyorlar bende bir önceki sürüm (556.12) var DDU ile temiz kaldırıp onu kurup dener misiniz? (ya da güncellemeden önce de aynı sorunlarınız var mıydı?)

Hocam FurMark testi yaptınız mı bir de Cinebench testi yapaıp sonuçları atarsanız ikisinin de kendi sonuçlarımla karşılaştırabilirim.

Aynı sorunlar vardı hocam.

Hocam GPU sürüm 560.70 sorunlu diyorlar bende bir önceki sürüm (556.12) var DDU ile temiz kaldırıp onu kurup dener misiniz? (ya da güncellemeden önce de aynı sorunlarınız var mıydı?)

Hocam FurMark testi yaptınız mı bir de Cinebench testi yapıp sonuçları atarsanız ikisinin de kendi sonuçlarımla karşılaştırabilirim.

Cinebench işlemci için değil mi hocam?

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-26_005015286.png
    resim_2024-07-26_005015286.png
    167,1 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı