MSI Vector 16HX CPU 95-100 dereceye çıkıyor

specialforce801

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım MSI Vector 16Hx A13VHG'da boşta 57-70 derece çalışırken oyundayken 95 dereceye çıkıyor.
FurMark'tan CPU Burner'i denedim 98-100 dereceye çıkıyor GPU ise max 87 dereceyi görüyor
Half-Life Alyx oynamaya çalıştığımda da 100 dereceye çıkıp 2 dakika sonra oyun kapanıyor. Ne yapmalıyım sizce garantiye götürmeli miyim?

Masayla bütünleşik bir şekilde kullaniyorsaniz eğer laptopu yükseltin. Diğer türlü laptop hava girişi sağlayamayip ısınıyor olabilir.

Ve birde MSI'in kendi laptop uygulamasından hangi modda çalıştırdiginiza bir bakın. Eğer oto modda vesaire ise ve manuel ayarlamaya izin veriyorsa manuel olarak fulleyin

Hocam fanlar çalışıyor mu veya çalışıyorsa hangi devirde dönüyor.

Fanlar bu şekilde şu an.
1720129160838.png

Masayla bütünleşik bir şekilde kullaniyorsaniz eğer laptopu yükseltin. Diğer türlü laptop hava girişi sağlayamayip ısınıyor olabilir.

Ve bir de MSI'in kendi laptop uygulamasından hangi modda çalıştırdiginiza bir bakın. Eğer oto modda vesaire ise ve manuel ayarlamaya izin veriyorsa manuel olarak fulleyin.

Manuel olarak fulledim 6000 RPM'e ve laptopu yükselttim sonuç değişmedi.

PTM7950'yi uyguladım şuan ısı değerleri daha iyi gibi Cyberpunk 2077 Yüksek ayarlarda ortalama 84 dereceyi görüyorum tam oturmadı şimdilik ama.
Garip bi şekilde shaderli Minecraft girince 85 derecede throttle gösteriyor HWiNFO'da bunun sebebi nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı