MSI Vector 16HX icin 64 GB RAM onerisi

Bütçe
10k civari
Kendi sitelerinde uyumlu RAM'ler arasına koymuşlardı aslında, şimdi baktımda çıkarmışlar. Büyük ihtimal Samsung'un o modelde kullandığı çip uyuşmuyordur. Kingston RAM'leri daha ucuza bulmak mümkün aslında ama 3 ay taksit yapacaksanız Amazon'dan da alınır. O modeli tercih edin.

SSD olarakta bu modeli seçeneklerinize ekleyebilirsiniz. 1 TB modelinin incelemesini bulamadım ama 2 TB modeli gayet iyi. Exceria Pro laptoplarda fazlasıyla sıcak çalışabiliyor, onun yerine bu modele bakılabilir.
msi modelinde dram var mı? ramler zamlanmış bu arada, 7000 olmuş tanesi.

Kendi sitelerinde uyumlu RAM'ler arasına koymuşlardı aslında, şimdi baktımda çıkarmışlar. Büyük ihtimal Samsung'un o modelde kullandığı çip uyuşmuyordur. Kingston RAM'leri daha ucuza bulmak mümkün aslında ama 3 ay taksit yapacaksanız Amazon'dan da alınır. O modeli tercih edin.

SSD olarakta bu modeli seçeneklerinize ekleyebilirsiniz. 1 TB modelinin incelemesini bulamadım ama 2 TB modeli gayet iyi. Exceria Pro laptoplarda fazlasıyla sıcak çalışabiliyor, onun yerine bu modele bakılabilir.
hocam dediğim kingstonları amazondan 3 taksit 7şer bin tl ye aldım 2 tane, ssd olarak da son attığınız msi 480 proyu aldım 3500e, indirim bekleyebilirdim belki ama daha da pahalılanması riskine girmek istemedim.

Son düzenleme:
MSI modelinde DRAM var mı? RAM'ler zamlanmış bu arada, 7000 olmuş tanesi.

Hocam dediğim Kingston'ları Amazon'dan 3 taksit 7'şer bin TL'ye aldım 2 tane, SSD olarak da son attığınız MSI 480Pro'yu aldım 3500e, indirim bekleyebilirdim belki ama daha da pahalılanması riskine girmek istemedim.
MSI modelde DRAM mevcut, RAM'ler her gün gitgide zamlanıyor yapacak bir şey yok maalesef. Hayırlı olsun, güle güle kullan hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı