Mc.Scofield
Decapat
kral noldu ?Umarım öyledir kral. Bakalım kurulum yapıyor. FPS bir anda 400'den 150 falan düşünce bende bir afalladım.
kral noldu ?Umarım öyledir kral. Bakalım kurulum yapıyor. FPS bir anda 400'den 150 falan düşünce bende bir afalladım.
Bence sendeki sorun GPU'un güç çekmiyordu sürücü güncel olmadığı için bu yüzdende bilgisayar sadece CPU kullanıyordu bende de aynı sorun olmuştu böyle çözdüm.
Kral ne oldu?
Kral ne oldu?
Mux switch açık değil mi? Açıksa birde DDU ile driver silip yeniden yükle.Kral FPS 200 civarında CS oynarken. RDR2 de 60 FPS altında şu an. GPU gücü 48watts sıcaklık 54. GPU kullanımı %39 CPU kullanımı %19 gösteriyor.
Hala aynı kral bir değişme olmadı. Mühendislik programı indirmiştim 2 tane acaba ondan mı oldu. Format mı atsam diye düşünüyorum.
Değişen bir şey yok.
MUX switch açık değil mi? Açıksa bir de DDU ile driver silip yeniden yükle.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Mesela ekran kartı driver'ını komple kalıntısız siler. Ve sonra tekrar kurursunuz. Ben yararını görmüştüm. Bunu güvenli modta yapmayı unutmayın.Daha önce hiç duymadım bunu nedir acaba bu ne işe yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.