Sınıf değiştirme kararı iptal edilir mi?

Bilgim yok cumartesi erken saatte gidip konusabılırsınız konusmazsanız pazartesie hallederler. Değişmeden iptal edebilirsiniz belki ama 2 kere değiştireceklerini sanmam.

Kusura bakma fazla soru sordum ama e-Okul'da eski şubem olarak görünüyorsa hala geçmemişim demek oluyor olabilir mi sizce?

Bir eğitim öğretim yılı içinde sadece 1 defaya mahsus sınıf değişikliği yapabilirsiniz. Bir sonraki eğitim öğretim yılınızda hakkınız otomatik olarak yenilenir.

Kusura bakma fazla soru sordum ama e-Okul'da eski şubem olarak görünüyorsa hala geçmemişim demek oluyor olabilir mi sizce?
E okulda halen çıkmamışsa git konuş müdürle ama üzgün bir tonla yap belki kabul eder ama müdürlerde biraz egoist oluyor.

E okulda halen çıkmamışsa git konuş müdürle ama üzgün bir tonla yap belki kabul eder ama müdürlerde biraz egoist oluyor.

Çok kararsız kaldım sınıf değiştirmeli miyim değiştirmemeli miyim diye. Sanırım değiştirmekten vazgeçtiğimi söylersem bir daha değiştirmeme izin vermeyecekler.

Çok kararsız kaldım sınıf değiştirmeli miyim değiştirmemeli miyim diye. Sanırım değiştirmekten vazgeçtiğimi söylersem bir daha değiştirmeme izin vermeyecekler.
Dostum sınıf değiştirmek çocuk oyuncağı değil zırt pırt fikrini sormazlar yani pazartesi şansını dene ama tahminimce dalga mı geçiyorsun bizimle diyip işlemleri devam ettircekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı