MSI Vector 17HXA14 laptopa Windows 11 kurulmuyor

askimcokpardon

Hectopat
Merhaba. Bugün MSI Vector 17HXA14. model laptop elime ulaştı. FreeDOS ile geldiği için Windows 11 kurulum USB'si hazırlayıp kuruluma başladık ancak yeniden başlatılıyor ekranında USB belleği çıkarmama rağmen kuruluma devam etmiyor, FreeDOS ekranına geliyor. USB takılı halde de denedim geç veya erken çekip de denedim ancak sürekli FreeDOS ekranına atıyor. Kurulum ilerlemiyor. Önceden kurduğum Windows sürümlerinde böyle bir sorun yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum.

VDM ve Secure Boot ayarlarını da denedim. Onlarla alakası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün MSI Vector 17hxa14. model laptop elime ulaştı. FreeDOS ile geldiği için Windows 11 kurulum USB'si hazırlayıp kuruluma başladık ancak yeniden başlatılıyor ekranında USB belleği çıkarmama rağmen kuruluma devam etmiyor, FreeDOS ekranına geliyor. USB takılı halde de denedim geç veya erken çekip de denedim ancak sürekli FreeDOS ekranına atıyor. Kurulum ilerlemiyor. Önceden kurduğum Windows sürümlerinde böyle bir sorun yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Vdm ve Secure Boot ayarlarını da denedim. Onlarla alakası yok.

BIOS'tan boot kısmını atabilir misin? Windows'u USB'ye hangi programla yazdırdın?

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün MSI Vector 17hxa14. model laptop elime ulaştı. FreeDOS ile geldiği için Windows 11 kurulum USB'si hazırlayıp kuruluma başladık ancak yeniden başlatılıyor ekranında USB belleği çıkarmama rağmen kuruluma devam etmiyor, FreeDOS ekranına geliyor. USB takılı halde de denedim geç veya erken çekip de denedim ancak sürekli FreeDOS ekranına atıyor. Kurulum ilerlemiyor. Önceden kurduğum Windows sürümlerinde böyle bir sorun yoktu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bende de MSI laptopa format atarken böyle olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam farklı tuşla BIOS'a girince düzelmişti. 2 ay falan oldu tam hatırlamıyorum.

Sana söyleyeyim ortalama 2 yıl sonra Windows 10 artık olmayacak bence ya da sence zaten 2 seneye değiştirirsin ama o sorunu gidermek için YouTube'da bir sürü kanal var izle belki yardımcı olurlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı