MSI Vector 18 HX AI A2XWHG-663XTR Laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan Keremer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 279
Telefonum çok iyi değil iyi çıkmamış olabilir ancak ışık sizmasi sag sol Alt kısımda ve alt orta kısımda mevcut.
Işık sızması yok. hayet temiz ekranı. ips glow var o da bütün ips ekranlardsa var. siyah ekranda ve karanlıkta görünür. ekrana cepheden bakarken sağa ve sola haraket edince, haraket ile bölgesi değişir. Ayrıca yeni nesil bilgisayarlarda azda olsa ışık sızması olabilir. sebebi; ekran kasalarının ince olmasından kaynaklı kasma yapıyor bu da ışık sızması yapabilir. ama sende ışık sızması yok

Not: ips panelde en önemli dikka edilmesi gereken şey ölü ve parlak piksel. Sim siyah ekran istiyorsan da oled veya miniled bakman lazım.

Dostum ilk laptop değil kullandığım daha önce de 17 ekran kullandım glow dediğin kisimlar yaygın olan sarı tonlarında olan kısım iade etmemiş olsaydım daha yakından çeker gösterirdim.
En yakın çektiğim bunlar son attığım fotoğrafta ufakta olsa görünüyor sizma

Dosya Ekleri

• 20251109_205153.jpg
    20251109_205153.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 3
  • 20251109_205202.jpg
    20251109_205202.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 3
Dostum ilk laptop değil kullandığım daha önce de 17 ekran kullandım glow dediğin kisimlar yaygın olan sarı tonlarında olan kısım iade etmemiş olsaydım daha yakından çeker gösterirdim.
En yakın çektiğim bunlar son attığım fotoğrafta ufakta olsa görünüyor sizma

Hocam ben polemiğe girmek istemiyorum. Sadece 35 yıllık mesleğim ve benim gözümde sadece glow ve IPS ışıldaması var. Işık sızması olmayan panel yok ki telefonla ekranı çektiğinde görünmeyen.
Bende aynı ürünü sipariş geçtim ve performansı nasıl merak ettim sadece
Saygılar

Hocam ben polemiğe girmek istemiyorum. Sadece 35 yıllık mesleğim ve benim gözümde sadece glow ve IPS ışıldaması var. Işık sızması olmayan panel yok ki telefonla ekranı çektiğinde görünmeyen.
Bende aynı ürünü sipariş geçtim ve performansı nasıl merak ettim sadece
Saygılar
Soyle dostum asla polemik icin yazmıyorum kusura bakma öyle anlaşıldıysa da. Cihazi aldığım sitede yorun yapanların yüzde 70 i sorun yaşamış. Ben öncelikle oyun oynarken alt taraftan gelen sizma ve glow rahatsızlık verdiği icin iade ettim sonrasında çok ağır geldi hadi ona da tamam dedim büyük ekran vs ancak death stranding oynarken oyun kapandı ve ekran karti ile ilgili hata verdi. Rdr 2 yükledim oynarken 2 3 kez kasma yaptı bu arada tabi guncellestirme de indiriyordum emin olamadım ondan dolayı mı yaptı. Hepsi bir araya gelince gercektende 90 k 80 k bütçe ile yola çıkmışken bu cezbetti 125 k gibi denk gelince aldım ama yaşadıklarımdan sonra da bir ufak soğudum.
Ben aldığımda yorumlar böyle değildi sanırım o kampanya ile alan herkes sorun yaşadı ve yorumlarda bu şekilde şişti.

5080 win 11 bu boyutta ekran bu fiyat inanılmaz geldi ama sonrasi aynı guveni vermedi.

Vector 17 hx 5070ti aldım o cihazi kullanan herkes de inanılmaz memnun yorumlar vs yarin gelecek deneyip göreceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı